WojtekzIna Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 Wojtek, dodaj nasze imprezy do kalendarza.Pozdrawiam IMPREZY ORGANIZOWANE W TORUNIU 2018 1. MP Lotnicze 12/13 maj 2018 Aeroklub Pomorski 2. MP Kolekcji 6/7 październik 2018 Klub Zodiak Bardzo przepraszam, że tak późno, ale grudzień i początek roku to dość intensywne dni w mojej pracy i dla tego przeoczyłem. Proszę wszystkich aby w podobnej sytuacji jeśli w ciągu kilku dni nie będzie dodane to napisać raz jeszcze na priv. Wojtek, Dodaj proszę jeszcze, choć to nie krajowa impreza, ale o zasięgu napewno ogólnoeuropejskim, z bardzo dużym wkładem i udziałem modelarzy z Polski, imprezę w Węgierskim Moson Moson Model Show 2018 w dniach 21-22 kwietnia 2018 roku. Wiem, również od Piotra Oz'a Ozgi, że IX edycja Festiwalu o Puchar Komendanta CSLog w Grudziądzu będzie w dniach 9-11 listopada 2018 roku. Pozdrawiam i dziękuję. Sorki, ale zasadą tego kalendarza jest aby były tam tylko imprezy w Polsce. Niestety nie jestem w stanie śledzić i dodawać imprezy w całej Europie, a nie widzę powodu, aby robić kalendarz tylko z wybranymi imprezami, albo trzeba starać się coś robić dobrze, albo lepiej nie brać się za to. Widzę, że moja sugestia się spodobała Super sprawa. Tak, dziękuję za sugestię, choć w kalendarzu była pozycja z lokalizacją, która przenosiła na mapę google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Witam Poproszę o wpisanie w kalendarzu imprez modelarskich ...I Festiwalu Modelarskiego w Niepołomicach " O Puchar Pani na Zamku" w dniach 29-30 września 2018 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Termin dodany do kalendarza http://www.ipmsswidnica.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=14 . Uważam że jest on raczej niefortunny, 110 km obok w Bielsku Białej w tym terminie odbywa się III Poland Model Show - raczej nie będziecie konkurencją dla nich. Dorzuć link do informacji dotyczących Twojego festiwalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Bardzo prosimy o dodanie naszej imprezy: VIII Festiwal Modeli Redukcyjnych - Łask 08-09.09.2018 szczegóły będziemy umieszczać pod naszym nowym adresem: http://www.mrlask.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Prosisz i masz, dopisane pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2018 W rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Dziękuję i zapraszam do Łasku oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam !! Bardzo proszę o dodanie do kalendarza imprez IV Edycję Konkursu Plastikowych Modeli Redukcyjnych "PRO-MODELIK". Odbędzie się ona w sobotę 20 października 2018 roku w Krakowie. Nasza jednodniowa impreza jak co roku odbędzie się w Spółdzielni Mieszkaniowej "Nowy Prokocim" przy ulicy Kurczaba 25 w Krakowie. Bardzo dziękuję i serdecznie zapraszamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Towarzyszu Wojciechu dodajcie do kalendarza: 13-14.04.2019 - VIII Wrocław Model Show. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid_Story Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Czy dałoby się ten kalendarz wstawić w Kalendarz Google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 ...i jaki byłby cel takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISMR Napisano 8 Maja 2018 Share Napisano 8 Maja 2018 Ten kalendarz jest na Googlach, możesz podłączyć do twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Wojtku, można nas dopisać na przyszły rok? , I Podhalańsi Festiwal Modelarski-"CIUPAGA 2019" 9-10.03.2019 link no wydarzenia https://www.facebook.com/events/507694662965855/ Będzie to nasz debiut 2 dniowego festiwalu, serdecznie wszystkich zapraszamy, informacje bedziemy podawać na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Wojtku, można nas dopisać na przyszły rok? , I Podhalańsi Festiwal Modelarski-"CIUPAGA 2019" 9-10.03.2019 link no wydarzenia https://www.facebook.com/events/507694662965855/ Będzie to nasz debiut 2 dniowego festiwalu, serdecznie wszystkich zapraszamy, informacje bedziemy podawać na bierząco. ja w imieniu Bielskiej Strefy Modelarskiej wpisałem do naszego planu na przyszły rok chętnie wesprzemy wasz debiut naszą obecnością, oraz naszymi klubowymi nagrodami - zapraszamy również do nas na MPM we wrześniu br Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Wojtku, można nas dopisać na przyszły rok? , I Podhalańsi Festiwal Modelarski-"CIUPAGA 2019" 9-10.03.2019 link no wydarzenia https://www.facebook.com/events/507694662965855/ Będzie to nasz debiut 2 dniowego festiwalu, serdecznie wszystkich zapraszamy, informacje bedziemy podawać na bierząco. ja w imieniu Bielskiej Strefy Modelarskiej wpisałem do naszego planu na przyszły rok chętnie wesprzemy wasz debiut naszą obecnością, oraz naszymi klubowymi nagrodami - zapraszamy również do nas na MPM we wrześniu br tak , pamietamy o wrzesniu , my podalismy date juz przyszłoroczna, chcemy sie dobrze zaprezentować , w poblizu festiwalu bedziemy chcieli jakieś rabaty na nocleg załatwic dla naszej przyjezdnej braci . N abierzaco jesli cos bedzie bede dawal znac na wydarzeniu FB lub tutaj na forum viewtopic.php?f=57&t=61391&p=896875#p896875 pozdrawiam serdecznie Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Długi Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Bardzo proszę o dopisanie do Kalendarza Modelarskiego Podsumowania Sezonu, które odbędzie się w dniu 8 grudnia 2018 roku w Tarnobrzegu. Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 3 Września 2018 Autor Share Napisano 3 Września 2018 Chętnie dodam ale o jakie zakończenie sezonu chodzi ? kto ? gdzie ? Jak brzmi nazwa wydarzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Długi Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Chętnie dodam ale o jakie zakończenie sezonu chodzi ? kto ? gdzie ? Jak brzmi nazwa wydarzenia ? Jak było za trudne to jeszcze raz. Nazwa wydarzenia: Modelarskie Podsumowanie Sezonu - Tarnobrzeg 2018 Gdzie: Jak widać powyżej - Tarnobrzeg. Kiedy: 08.12.2018 - impreza jednodniowa Więcej informacji: kilka postów niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 4 Września 2018 Autor Share Napisano 4 Września 2018 Troszkę zmyliłeś mnie tym Podsumowaniem Sezonu, bo od niepamiętnych lat jest takie podsumowanie sezonu organizowane przez LOK w Pałacu Kultury i Nauki. A tak na marginesie to ja zauważam w modelarstwie dwa sezony, wiosenny i jesienny, oczywiście są wyjątki ale tak to się układa. Dla przyszłych informatorów (według obecnej nomenklatury Sygnalistów) proszę o informacje: - termin - pełna nazwa - miejsce odbywania imprezy - profil (kartony, plastiki, konkurs) - link do informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 proszę o dopisanie krośnieńskiej imprezy modelarskiej. Termin wystawy 10.11-17.11.2018, miejsce- PWSZ ul. Kazimierza Wielkiego , Krosno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Troszkę zmyliłeś mnie tym Podsumowaniem Sezonu, bo od niepamiętnych lat jest takie podsumowanie sezonu organizowane przez LOK w Pałacu Kultury i Nauki. Wojtku, wystawy w Muzeum Techniki mającym siedzibę w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie,nie miały nic wspólnego z LOK'iem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Troszkę zmyliłeś mnie tym Podsumowaniem Sezonu, bo od niepamiętnych lat jest takie podsumowanie sezonu organizowane przez LOK w Pałacu Kultury i Nauki. Wojtku, wystawy w Muzeum Techniki mającym siedzibę w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie,nie miały nic wspólnego z LOK'iem... A tak BTW kiedy one są organizowane? Pytam o PKiN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 A tak BTW kiedy one są organizowane? Pytam o PKiN. Obecnie nie są organizowane, bo Muzeum Techniki nie istnieje... Jak Narodowe Muzeum Techniki ruszy po remontach to pewnie do tematu będzie można wrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Txn za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 15 Września 2018 Autor Share Napisano 15 Września 2018 Troszkę zmyliłeś mnie tym Podsumowaniem Sezonu, bo od niepamiętnych lat jest takie podsumowanie sezonu organizowane przez LOK w Pałacu Kultury i Nauki. Wojtku, wystawy w Muzeum Techniki mającym siedzibę w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie,nie miały nic wspólnego z LOK'iem... Nie ? A mnie zawsze z LOK zapraszali i chyba tam był Puchar Prezesa LOK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi