czart Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Numery były malowane od reki często bardzo koślawe. Maluj na pewno będą OK. Bez numerów wygląda nienaturalnie. Osobiście orzełki i numery na pojazdach ze wschodu maluję od reki. Kalkomanie z reguły są dziwne, często prawa strona jest taka sama jak lewa!!! Ciekawe jakim cudem ktoś, niepiśmienny wieśniak, pomalował taki same - identyczne krzywe kulfony na dwóch stronach ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Również jestem za tym byś spróbował wymalować te numery. Zawsze możesz samodzielnie wykonać maski z taśmy Tamiya. Naprawdę warto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Niestety ale teraz to już po ptakach.Wybaczcie Zresztą było by widać tylko kawałek jednego zera z prawej strony wieży Pierwsze etapy brudzenia; Zaczyna mnie drażnić to zimowe kamo. Zastanawiam się nad wykąpaniem pojazdu Edytowane 26 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Nie zmywaj wyglada zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 A co cię drażni? Bez obrazy kogokolwiek, ale co to za nowomoda na forum z tym kąpaniem modeli? Oszczędzacie kasę na modelach i robicie kilka malowań na jednym? Zostaw go jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Coś mi moje brudzenie nie pasuje Za monotonnie wygląda Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Ani się waż . Jedno z najlepszych zimowych kamo jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Jak chcesz to mu najwyżej trochę białym olejem takich nacieków dorób, coś jak spływające kamo. Ponadto możesz dać trochę więcej syfu, bo to przecież odwilż była. Ale nie zrywają - jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Powiem, że jak dla mnie trochę mało bieli w tej bieli. Zmyj ale trochę więcej olei tak aby poza brudem było widać, że faktycznie jest biały kamuflaż. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Masz rację Konrad. Kompletnie spierniczyłem to malowanie a przede wszystkim brudzenie. "Nie czuję" tego kamo w ogóle. Zastanowię się co z tym zrobić.Washa już się nie da zmyć niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 A zabezpieczałeś to lakierem czy coś? Teraz to może być problem. Możesz jeszcze spróbować biel olejną z pędzla, po wcierać na te białe płaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Tak poszedł już mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Robiłeś coś z tym białym? jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Robiłeś coś z tym białym? jest o wiele lepiej. Nie zdjęcie w innym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 O w mordę zajebiście Ci to wyszło /sory za za..cie / nic nie myj nic nie ruszaj jest na prawde bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 W innym świetle prezentuje się o niebo lepiej bo jest bardziej biały, ja bym jeszcze popracował dalej i zobaczył potem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Zostaw w go w spokoju , jest... po prostu super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Nic nie tykaj! Jest banda jak dla mnie i wygląda to naprawdę realistycznie. Delikatnie zróżnicować syf na dolnej wannie , gąski i galeria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Nawet nie myśl o tym żeby go tykać!! jest EXTRA!!jak będę duży to też tak będę robił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Trochę to trwało ,ale udało mi się prawie przywrócić ustawienia fabryczne Niestety za pierwszym razem popełniłem błąd i podszedłem do brudzenia jak w normalnym kamuflażu.Wyszło to wszystko nienaturalnie i grubo przesadzone. Spróbuję raz jeszcze tym razem delikatniej. Przepraszam tych,którym pierwsze malowanko się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Kurde to mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Tys piknie ale tamto bardziej mi sie podobało ,sorry Piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Poczekaj Robert. Daj szansę skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 No i piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi