GrzesiekW Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Piękny. Mnie te zacieki się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Przetrzyj gąski na silver i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Bomba. Ja niestety co do zacieku opowiem się po stronie Roberta - łoża szyderców z nas. Bardzo ładnie ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Model mi się nie podoba... ale samo jego wykonanie jest niesamowite. Gratuluje Piotrek kolejnego mistrzowskiego wykonania. Zaś co do zacieków to chciałbym wiedzieć co z nimi jest nie tak?? czy jest to merytoryka/prawa fizyki czy po prostu zwykłe gusta?? A jak każdy dobrze wie to o gustach się nie rozmawia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Zaś co do zacieków to chciałbym wiedzieć co z nimi jest nie tak?? czy jest to merytoryka/prawa fizyki czy po prostu zwykłe gusta?? No pomyśl od czego mógłby powstac taki zaciek w intensywnie używanym sprzęcie? Że by to był muzealny egzemplarz to OK Ale to jest Tet Piotrka i mu sie taki zaciek podoba i tak niech będzie ,nie ma co tu dywagować a jednej małej plamce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Trzeba trochę ponarzekać żeby następny mógł być jeszcze lepszy. Bo jak zrobisz najlepszy to kolejny może być już tylko gorszy. Trochę to skomplikowane, ale Piotr i tak wie że oddalił kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Dzięki Panowie. Postaram się po Świętach zrobić galerię. Życzę wszystkim Spokojnych Świąt. Żebyście pod choinką znaleźli jak najwięcej modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Tobie również Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Żebyście pod choinką znaleźli jak najwięcej modeli o to trzeba zadbać samemu-tak pewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Tak masz świętą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Witam. Po dłuższej przerwie od T-70 zabrałem się w końcu za kończenie tego projektu. Postanowiłem wykonać do niego małą podstawkę.Użyłem do jej wykonania zestawu MiniArt 36034. Jak na razie tak to się prezentuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Model piękny, zmotywował mnie tak, że też go kupiłem. Podstawka ciekawa, będę podpatrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Dzięki Michał. Uważaj przy wycinaniu ogniw gąsienic z ramek ponieważ są bardzo kruche i się łatwo łamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Tak masz rację. Też zauważyłem, strasznie cieńki plastik. Trzeba będzie uważać. A jaki masz plan odnośnie podstawki? Lato, błoto, jakieś figurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 A jaki masz plan odnośnie podstawki? Lato, błoto, jakieś figurki Będzie wiosna i chyba jedna figurka hitlersyna popalającego papierosa Dzięki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Piotrze oficjalnie przyznaję - myliłem się. Wybaczam te prania bo model pomalowany rewelacyjnie. Piękny. Ciekawe jak będzie wyglądać podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Bardzo ładny Tet Piotrze ,podstawka na pewno mu dorówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki Panowie. Zmieniłem plan odnośnie podstawki. Mała aktualizacja: Zostało malowanie figurek,pigmentowanie podłoża oraz zgrywanie brudzenia podwozia teta z podłożem. Może jeszcze dołożę trochę trawy.Sam już nie wiem czy wystarczy a może jeszcze dosadzić.Jak myślicie? Edytowane 24 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Podstawka wygląda genialnie i jak dla mnie to tej trawy w zupełności wystarczy Ale ja bym cos temu chłopczykowi do tego wózka wsadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Super to wygląda .Ja bym trawy już nie dodawał. Beczka to wyrób własny? Z czego ziemia? Czekam na malowanie figur krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Janusz do wózka cos się chłopaczkowi załaduje. Grzesiek beczka to żywica sprzed jakiś 10 lat. Podłoże wykonane z ziemi do doniczek,fajnie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Nie wiem co powiedzieć wygląda świetnie . Chłopaczek z wózkiem to chyba MB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Nie wiem jaki ostatecznie kolor ma mieć ziemia ale jeśli podobny do obecnego, to z roślinkami jest za ubogo. Na takiej czarnej, żyznej ziemi było by ich więcej. Roślinki z polaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Witam. Gleba mi wygląda na Czarnoziemy. Panie Kocie świetnie wyszło. Coś zapakować do tego wózka ( może trochę drewna i kota siedzącego na nim ? ? ? ) i będzie ok. Ziemię też można byłoby trochę urozmaicić. Ogólnie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi