templess Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Dopiero teraz rzuciło mi się w oczy. Nie zaklejasz tych dziur między błotnikiem a wanną? Bardzo to widać przez siatki nad silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Zieleń wyszła bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Cud miód ultramaryna Patrząc na twojego teciaka aż korci mnie żeby rozgrzebać następny warsztat z T-34 w roli głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2012 Dziękuję bardzo wszystkim za opinie na prawdę cieszę się, że malowanie się podoba,tym bardziej,że to mój pierwszy raz za aero . Nie zaklejasz tych dziur między błotnikiem a wanną? Bardzo to widać przez siatki nad silnikiem Wiesz co,nie bawiłem się z tym bo stwierdziłem,że jak przyjdą gąski to nic a nic nie będzie widać,ale jeszcze zobaczę jak to będzie wyglądało wszystko,może to pozaklejam jak będzie trzeba. A co do gąsek właśnie to zdecyduję się chyba na jakieś ogniwkowe plastki, Fruile na razie nie bardzo wchodzą w grę. Juz nie mogę się doczekać hehe,ostrzegam,że prace mogą troszkę zwolnić,sesja się zbliża wiadomo jak to jest,ale aż tak źle się nie zapowiada więc coś tam będę dłubał . aż korci mnie żeby rozgrzebać następny warsztat z T-34 w roli głównej. Teciaków nigdy dość ,ruszaj z robotą . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 aż korci mnie żeby rozgrzebać następny warsztat z T-34 w roli głównej. Teciaków nigdy dość ,ruszaj z robotą . Jednak się jeszcze wstrzymam. Na razie mam inny priorytet, rozpocząłem nierówną walkę z 7TP. Ale T-34 złożę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 To, że ja "nie widzę" i mam lenia nie zwalnia Cię z prac nad tym pięknym czołgiem - gdzie postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 wiem, wiem, wszyscy pobiegli do stanowiska z t-90 ,a o 34 to już chyba całkiem zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Witam,wybaczcie,że nie odpowiadałem przez tyle czasu . To, że ja "nie widzę" i mam lenia nie zwalnia Cię z prac nad tym pięknym czołgiem - gdzie postępy? Już się tłumaczę i wszystko wyjaśniam . Projekt nie umarł,spokojnie,niestety prace wstrzymałem na czas sesji i zaliczeń, bo nie lubię sklejać "z doskoku"(chociaż często inaczej się nie da). Ale jak tylko się ze wszystkim uporam i mój indeks zapełni się ocenami to wracam do roboty,czyli mam nadzieje,że już w następny weekend się uda. wiem, wiem, wszyscy pobiegli do stanowiska z t-90 ,a o 34 to już chyba całkiem zapomnieli Ee,nie,nie zapomnieli t-34 to jednak zawsze t-34 . Pozdrawiam wszystkich co śledzą moją relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 12 Lutego 2012 Autor Share Napisano 12 Lutego 2012 Witam,sesja zakończona,ja ruszam dalej z modelami . Wprawdzie w ten weekend symbolicznie ruszyłem do przodu,ale zawsze . Konkretnie to położyłem washa na koła. Wybrałem też w końcu schemat oznaczeń dla teciaka. Będzie to pojazd z nieustalonej jednostki frontu kalinińskiego. Planuję zrobić szablony i namalować oznaczenia,zobaczymy jak to wyjdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Fajnie że w końcu wróciłeś. Nie samą nauką człowiek żyje . To niecierpliwie czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Nie samą nauką człowiek żyje Dokładnie,święte słowa Co do efektów to może jutro wrzucę jakieś postępy, właśnie zasiadam do warsztatu Ale do rzeczy.Bawiłem się trochę z tymi szablonami oznaczeń i chyba nie bardzo mi to wychodzi. Dlatego mam pytanie.Może ktoś posiada kalkomanie dla tego pojazdu,lub orientuje się gdzie można dostać takie kalki,o ile w ogóle takie istnieją? Szukałem,ale na razie nie znalazłem zestawu z takimi oznaczeniami. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Witam,coś tam podziałałem ze wstępnym washem na kdłubie,oto efekty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Co tu dużo pisać - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Bardzo ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Witam,dzięki za odpowiedzi . Dzisiaj dałem wash po całości i delikatny filtr. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 O cholera, super ten "łosz"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Nie chcę zapeszyć ale jak na razie idzie zajebiscie. Byle tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Jeden z najlepiej pomalowanych teciaków jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Dobra robota, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 ale żeby nie było za dobrze... gdzie jest spaw wokół jarzma KM-u na przedniej płycie- się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 A przy okazji - jakimi kolorkami było malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Witam,ciesze się,że się wam podobają moje wypociny . ale żeby nie było za dobrze...gdzie jest spaw wokół jarzma KM-u na przedniej płycie- się pytam No więc pozostaje mi odpowiedzieć,że nie wiem,ale wtopa . Moje przeoczenie, zapomniałem o nim po prostu,hmm postaram się jakoś go dorobić.Dzięki za czujność . A przy okazji - jakimi kolorkami było malowane? Chwilowo Ci nie odpowiem na to pytanie,bo nie mam pod ręką mojego warsztatu z farbami,a nie pamiętam dokładnie numerów,jak będę w domu w weekend to napisze dokładnie jakie farby to były. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Witam. Model wygląda pięknie po tym "łosiu" Może następny taki: By marekrc at 2012-02-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi