pankot13 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Chyba troszkę więcej powinny być pościnane Rafał; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Piotrek tutaj widac, chyba jest dobrze: http://www.primeportal.net/tanks/dmitry_kiyatkin/panther/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 według mnie powinny być jakiś 1-1,5 mm więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 no kurde wlasnie widze ale juz mi sie nie chce strasznie ciezko to ogarnac majac tylko nozyk i pilnik, jutro jeszcze mozeposiedze nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Apdejcik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Lufa dopasowana na styk bez kleju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 kurde Rafał czekam na dalsze etapy bo prezentuje się godnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Janek przede mną jeszcze sporo roboty, a przy nim staram się nie śpieszyć by nie spiepszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Podwozie prawie ukończone mam już dość dorabiania piast: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Czyli malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Oj jeszcze daaleko do malowania Teraz już wrzuce fotki jak będzie przygotowany do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Bardzo fajnie pomęczyłeś błotniki. Całość prezentuje się bardzo apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Dzięki Mam pytanie czy olinować go tak jak swojego poprzedniego ale w tym przypadku na całości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Dzięki Mam pytanie czy olinować go tak jak swojego poprzedniego ale w tym przypadku na całości ?? Wymyśl coś nowego nie powtarzaj się Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 No dobrze to się powtarzać nie będę choociaż Skikut podrzucił mi pomysł żeby zrobić pourywane wiszące sznurki. Może to wykorzystam. Model ogólnie zbudowany, zostało tylko wyszlifowanie niektórych elementów w czym wszystkich kół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Świetny model. Lubie takie wynalazki. A tak na marginesie to trochę powrót do żródeł ponieważ Pantera w istocie była niszczycielem czołgów. Podobnie jak Sherman Firefly. W IIwś, zwłaszcza od 1943r, czołg w prowadzeniu natarcia służył głównie do wspierania piechoty, do czego oba wymienione z różnych względów kompletnie się nie nadawały. Z tą różnicą, że Anglicy o tym wiedzieli a Niemcy jakoś niespecjalnie :-) pozdro, Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Jak dla mnie trochę za bardzo rozwalony ale ogólnie ładnie zlepiony. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Dzięki Mam pytanie czy olinować go tak jak swojego poprzedniego ale w tym przypadku na całości ?? Skąd taki pomysł, żaden z tych pojazdów nie miał takich wynalazków(sznurków też nie miały), były niepotrzebne. Takie gadżety służyły do przyczepiania ewentualnego maskowania w postaci gałęzi ,krzeseł,trawy, siatki z płotu itd. W tym przypadku chodziło o to aby amerykanie widzieli z daleka sylwetkę i białe gwiazdy ,miało ich to utwierdzać w przekonaniu że mają przed sobą własny oddział ,co szkopom się udawało do czasu aż nie trafili na trochę bardziej jarzącego amerykańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 jest dobrze jeśli już tak bardzo chcesz dodać mu jakieś pierdoły, to może wrzuć mu na wieże lub burtę jakiś zardzewiały łańcuch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Podczas malowania pomyślę nad dodatkami Jedna friula sklecona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Ersatz przygotowany do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Bardzo jestem ciekaw malowania. Powiem szczerze, że Twoje ostatnie prace bardzo przypadły mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Bardzo jestem ciekaw malowania. Powiem szczerze, że Twoje ostatnie prace bardzo przypadły mi do gustu. Cieszę się Model chwilowo wylądował w pudełku, po sesji wracam do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2012 Nie wytrzymałem i szlifnąłem go trochę. Generalnie przygotowany do malowania, raczej nie będę dodawać żadnych lin, szmat i tym podobnych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 No czekam na to malowanie jak na ciepłe bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi