eljazz Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Model jw. Blachy Eduarda troszkę własnego wkładu (siedzenia, przewody pow. Ruchome wszystko co się da otwierać). No to tyle, reszta należy do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Zawsze mi się podobały te BTR'y. Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 No nieźle Ci wyszedł , zwłaszcza brudzenie . A klapki desantu tez są ruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Ale żeś poszedł z tymi ruchomymi częsciami. Tylko nie baw się nimi za często bo jeszcze coś pourywasz. Super. Jedyne co to numery czyste jak świeży obrus a zaraz obok biały pas już po przejściach. Trochę to kontrastuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 A line z bębna wyciągarki da się wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Witam! Piękny i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 liny niestety się nie da, klapki są na stałe, ale pancerne osłony wlewu paliwa ruchome (jutro wrzucę fotkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Ubiegłeś mnie ze swoim BTRem ,fajne brudzenie ,pochwały za ruchome elementy bo nie było na pewno łatwo ,zresztą w tym modelu nic nie jest łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Rozumiem że go robisz, masz rację nie jest łatwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Rozumiem że go robisz.. nie da się ukryć http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=29387 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Oto dowód, że i Skifa można "wypasić" Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Ładny. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Pięknie wykonany BTR Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Dawaj go na podstawkę! (taką z epoki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Oto dowód, że i Skifa można "wypasić" Gratulacje KAPRALU nie wiem czy zrobiłem coś nie tak ,ale nie mam odzewu na 3 Berliński zmech. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Kapral. Dobry modelarz i z byle gówna zrobi piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Dzięki za posty! bardzo przychylne! A teraz do rzeczy; Marek M zgodnie z obietnicą są zdjęcia z otwartymi osłonami wlewu paliwa. A tak przy okazji kilka fotek drugiego BTR -a tym razem jako " sanitarki ' całe wnętrze 'hand made ' to był pierwszy z BTR -ów stąd błędy ( osłony silnika) nie poprawione! nie miałem też blach Eduarda a więc jest jaki jest. Krytyki się nie obawiam , każda ( merytoryczna) jest wskazana! ROBERT? wybacz ale dopiero po twoim poście byłem na twoim" warsztacie'" jeszcze raz SORRY mleko się wylało. Ale jeśli jeszcze nie skończyłeś to mam kilka fotek z remontu w Drzonowie daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Klasa, tylko ten szew na kole zapasowy to nie w twoim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Cholera !! no co mam powiedzieć po prostu" kicha" ale do przełknięcia. bazylms- wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Bazyl - a widziałeś ty kiedy duże nowe kolo . Taki szef to norma . Obserwowałem to na BRDM-ach, a i na autobusowych tez to normalne . Zwłaszcza ze kola zapasowe tego rozmiaru są rzadko wymieniane . Chociaż w moich czasach zdarzało się ze z czterech wozów zabierano zapasy kładziono na jeden woź , a tamte miały kola zużyte na zapasie. Ale to było dość rzadko i tylko wtedy gdy wiedziano ze wozy niedługo pójdą do remontu,a tam i tak je wymienia. W moich czasach na armii tak nie oszczędzano jak dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 eljazz ładnie prezentuje się ta karetka Z tym kołem to też mi się wydaje ,że powinien ten szew tam być Jak możesz to podeślij mi te fotki z remontu ,chętnie je przytulę mój adres schutse.lothar@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Ale żeście mnie zakrzyczeli. To niech sobie ten szew zostanie, ale jeżeli to jest nówka to ja się pytam gdzie są te dzyndzle po wtryskiwaczach gumy (żart oczywiście)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Jutro wysyłam fotki , wybacz jetem po "Ramsztajnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Bazyl rzeczywiście szef jest a dzyndzli nie ma . dobrze że modeliki mi się podobają bo inaczej strzelałbym do Eliazza siadlym mlekiem.A tak jeszcze pożyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi