Mark666 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 No to kolejny strażak . Tym razem europejczyk jak w tytule. Co do in-boxa posłużę się "gotowcem" http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=3667 Z dodatków mam dywaniki z Kuchmodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Oh yeah!!! O wilku mowa, a wilk trafia na warsztat. Bardzo mnie to cieszy Powodzenia i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Oh yeah!!! O wilku mowa, a wilk trafia na warsztat. Bardzo mnie to cieszy Powodzenia i pozdrawiam! Kornik Ha ha ha , co za entuzjazm . Muszę się rozejrzeć czy chłopaki z lubelskiej PSP nie mają takiego sprzętu na stanie . Dobrze by było zrobić go w lubelskich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Witam. No no, projekcik za projektem. Podziwiam tempo zwłaszcza że Jakość najwyższa . Ciekawy projekcik, bardzo lubię atego więc będę śledził postęp prac. Powodzenia i czekam na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Ha ha ha , co za entuzjazm . Muszę się rozejrzeć czy chłopaki z lubelskiej PSP nie mają takiego sprzętu na stanie . Dobrze by było zrobić go w lubelskich barwach Entuzjazm jest bo model świetny, a modelarz zmotywowany Jeśli tylko ma go jakaś polska jednostka to byłoby fajnie go w takich barwach zobaczyć. Działaj! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Robiąc wnętrze z tymi wszystkimi gratami, pokuś się o cieniowanie, bo te już złożone i równo pomalowane modele wyglądają zabawkowo. Mnie kusi niedostępny już LA France z Trampka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol222 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 brawo szykuje się kolejny dobry model. Polecam forum 'czerwone samochody' który poświęcony jest służbą ratowniczym może coś znajdziesz,modeli mercedesa atego w straży pożarnej jest bardzo dużo.Czekam na rozpoczęcie prac pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam. Rozpocząłem budowę, i na wstępie już mnie prawie szlag trafił na opony. Są tak grube i twarde że ręcznie nie daje się w nie włożyć felg. Musiałem wykombinować coś w rodzaju prasy za pomocą której WCISNĄŁEM felgi w opony. Poza tym jedna guma jest jakoś dziwnie zdeformowana , trudno pójdzie na tył. Rama -- gotowiec, z kilkoma elementami do uzupełnienia. Silnik, reduktor, bak, poszpachlowane , oba mosty czekają na szlifowanie. Tutaj fotki . W miarę przybywania elementów wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Rama skończona i odstawiona do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Bardzo ładnie się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witam. Jakoś mi się przystopowały prace nad strażakiem, ale zrobiłem fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Podwozie wyglada super, a i fotele nie gorsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Podwozie wyglada super, a i fotele nie gorsze.... Dzięki Tomek , ale to zaledwie 1/3 siedzeń . Jeszcze ławy, zagłówki i oparcia. Po " cichu" zacząłem nowy projekt -- Bedford OLBD 5 ton. To ta dłuższa wersja i nie wiem czy go wrzucać na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Wrzucaj czekamy z niecierpliwością . A fotele wyszły super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Świetna robota Nie wiem co ci jeszcze napisać, robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Mały up. Dobrałem wreszcie lakier do cocpitu -- średnio-szara satin. Deska rozdzielcza tryśnięta czarnym matem który okazał ( i tu dobrze ) lekką satyną Koła już wciśnięte na osie które przedtem lekko posmarowałem olejem rycynowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Witam, Rama wygląda świetnie. Kolorystyka wnętrza fajnie się prezentuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Tak jak wyżej rama świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Ale brakuje głowicy na silniku mi się coś wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Ale brakuje głowicy na silniku mi się coś wydaje. A to dobrze Ci się wydaje --- bo jej zwyczajnie nima . A na serio , kabina nie będzie odchylana to nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Ale lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Siedzeń ciąg dalszy. Wszystko jest złożone na sucho, jeszcze dużo malowania drobiazgów, pewne poprawki , małe siedzenia, zagłówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 No mi się podoba, wnętrze miodzio, rama też wygląda dobrze.Podoba mi sie obicie foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Szalejesz Marku Nie mogę się doczekać prac na sprzętem pożarniczym. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Szalejesz Marku Nie mogę się doczekać prac na sprzętem pożarniczym. Pozdrawiam Kornik Ta część prac najbardziej mnie przeraża. Ale będę się starał. Dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi