Dumo Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Będziesz miał szpachlowania przy gąskach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Damy radę z tym szpachlowaniem. Zacząłem brudzić podwozie; Czy ktoś się orientuje czy ten sklep http://adalbertus.com.pl/ działa? Jeśli tak to ile czeka się na wysyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Działa. Ja czekałem 3 dni pracujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Damy radę z tym szpachlowaniem. To podejście mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 No i pięknie Jak jeszcze dojdą mokre zacieki, będzie bomba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Jak dla mnie trochę za mocno oblepione to wszystko tym błockiem. No ale zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Jak dla mnie trochę za mocno oblepione to wszystko tym błockiem Święta racja Panie kornik. Dlatego model wygląda teraz tak; Miałem go pokazać dopiero w galerii,ale co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Teraz wyglada dużo lepiej ,tak po rusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Oj z tym waszym przemalowywaniem... Już człowiek się ślinił na myśl o rychłej galerii, a tu znów przyjdzie poczekać. No, ale ok. Ważne, że nie straciłeś do niego cierpliwości i robota będzie szła do przodu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Świetnie pocieniowany Jakich kolorków użyłeś? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Fajnie,że wam się podoba. Kami użyłem różne kombinacje tych kolorków. Teraz już bym ich nie odtworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Zdecydowanie lepiej. Było warto go wyprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki Templess. Betka po filtrach i sido. Teraz czas na kalkomanię a później wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Czyli zostaniesz przy jednobarwnym kamo? Będziesz znęcać się nad wydechami? Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Tak Grzesiek będzie jednobarwne. Wydechami zajmę się trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo ładna modulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 O znowu coś przegapiłem. Zdecydowanie za wolno forum przeglądam. Też ładny. Jak ty to wszystko w jeden dzien zdążyłęś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 no cóż zielony to zielony - zawsze OK ale tamto kamo też było ciekawe można wiedzieć czyje to było kamo i czy są na to foty, bardzo mnie to zaciekawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Całkiem inny "człowiek". Poprzedni tez był fajny, poza bałaganem na podwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Jak ty to wszystko w jeden dzien zdążyłęś zrobić? Zwyczajnie Krzysiek. Akryle szybko schną,filtry i sido również. można wiedzieć czyje to było kamo i czy są na to foty, bardzo mnie to zaciekawiło Tak były malowane czołgi z 24 brygady biorące udział w inwazji na Polskę w 39 roku. http://ricklawler.plastic-garden.com/?p=1546 W necie można znaleźć więcej ich zdjęć. Dzięki Gulus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Wydechy i inne detale nie pomalowanie a Ty już washa dałeś? Z sido ja bym poczekał na Twoim miejscu 24h dla wyschnięcia bo mogą być kłopoty. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Tamten kamuflaż był bardzo fajny. Ale klasyczna radzieckiej zieleń ma coś w sobie. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 dzięki pankot13 za info, widać zaniedbałem troszkę tematykę BT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Dzięki Panowie. Wydechy i inne detale nie pomalowanie a Ty już washa dałeś? Z sido ja bym poczekał na Twoim miejscu 24h dla wyschnięcia bo mogą być kłopoty. ;) Washa jeszcze nie było tylko filtry. Ja tam suszę sido suszarką do włosów i lecę z washem. Jeszcze nie miałem nigdy problemu (może miałem szczęście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Witam. Myślałem, że tamto kamo przypadło mi go gustu, ale teraz Bet-ka wygląda jak model 3D. Moim zdaniem jest Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi