mateusz kumorek Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Witam wszystkich ! Przedstawiam wam kolejny model z zvezdy .Jest to T-34 w rosyjskim wykonaniu. Co więcej mówić,prosze o komentarze i małą rade: czy z figurką czy bez? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Całkiem ładny, tylko tło mogłeś dobrac inne, a kanapa w cętki chyba nie jest dobra. Żołnierz też całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Brudzenie nawet całkiem całkiem, ale za dużo. Jest takie jednolite i jak dla mnie zły odcień-jakiś taki róż. Lepiej wyglądałby piaskowy itp. Gąski też słabe-ale to już nie twoja wina-Zvezda. Podoba mi się figurka i imitacja drzewa na skrzynce. Ale jest już dużo lepiej Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Ja napiszę tak-oglądałem przed chwilą Twojego poprzedniego jeepa. Postęp jest ogromny Bardzo ładnie położone kalki. co do brudzenia to rzeczywiście jednolite. Ale wielkie brawa za próby i podjęcie wyzwania. Rozwijasz się bardzo dobrze . Powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Proszę Cię przede mszystkim zrób zdjęcia na jakimś jednolitym tle. Myślę, że gdyby były lepsze zdjęcia model wyglądałby dużo atrakcyjniej. Ogólnie model nie wygląda źle. Natomiast figurka, tu musisz jeszcze dużo ćwiczyć. Sam nie jestem mistrzem w robieniu figurek. Jest to sztuka dla bardziej zaawansowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Budzenie za jednolite, a reszta nie jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Mateusz, zrob zdjecia na jednolitym tle najlepiej w dziennym swietle (chyba ze go ladnie oswietlisz sztucznym). Zapomnij o lampie blyskowej bo potem wszystko jest plaskie a kolory sa przeklamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 nie wiem, czy uczyłeś się kiedykolwiek języka rosyjskiego, ale napis "Stalina!" nie ma sensu. powinno być "Za Stalina!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Ja napiszę tak-oglądałem przed chwilą Twojego poprzedniego jeepa. Postęp jest ogromny Bardzo ładnie położone kalki. co do brudzenia to rzeczywiście jednolite. Ale wielkie brawa za próby i podjęcie wyzwania. Rozwijasz się bardzo dobrze . Powodzenia i pozdrawiam. Dziękować,dziękować ale to niesą kalki to moja twurczość namalowana ,a na kalce pisze to samo ale zbyt czysto więc postanowiłem to namalować i cyferki też...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 To mnie Mateusz zaskoczyłeś. Bardzo zaskoczyłeś i bardzo pozytywnie .Czym robiłeś ten napis? Wyszedł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Farba biała+ ninimalnie piaswkowego i pędzelek 003 xD A drewno to taki orginalny pomysł ,otóż maluje skrzynke na biało ,następnie kolorem piaskowym ,oraz brązowym struktóre drewna.A na zakończenie; kiedyś kupiłem ciemny pomarańczowy glos, ale ta wydzielina z farby opadła a na górze jest jakaś esensja i ja nie mięszam tej farby tylko całość maluje tą esensją.Efekt wyśmienity ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Sorry chłopie ale jak czytam jak piszesz słowa "twurczość" czy "struktóre", "mięszam" to ja bym proponował zacząć poprawnie pisać. To że robiłeś napisy na wieży sam chwała ci za to, ale tak jak pisze Andrzej powinno być "Za Stalina". Że akurat tak jest w schemacie malowania, to tym nie masz co się sugerować. Wiele firm modelarskich schematy malowania traktuje bardzo luźno. Dlatego dobrze jest sugerować się konkretnym zdjęciem konkretnego pojazdu. O gąskach w tym modelu nie ma co pisać. Takie do niego robiła Zvezda i nic na to nie poradzisz. W nowszych modelach Zvezdy są one o niebo lepsze. Moim zdaniem figurkę możesz wyrzucić. Nie pasuje do w sumie nie źle wykonanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Dzięki,za komentarze .Jestem zadowolony i nie jestem chłopem ,ponieważ mam tylko 14 lat.A codo robienia błędòw ,to sie staram i nieobchodzi mnie zdanie na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 W kalkach Zvezdy nie ma błędu, u mnie jak byk było "ZA Stalina", w całości. Poza tym to rosyjska firma, raczej ciężko, żeby nie znali ojczystego języka... Dzięki,za komentarze .Jestem zadowolony i nie jestem chłopem ,ponieważ mam tylko 14 lat.A codo robienia błędòw ,to sie staram i nieobchodzi mnie zdanie na ten temat... To się staraj, ale zdanie innych Cię powinno obchodzić, skoro piszesz na forum. Jest word, w przeglądarkach jest poprawianie błędów, nie każdy mam ochotę czytać kwiatki jak "Żeka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Tylko ja niepoświęcam tyle czasu na kompputerze i dotyczą mnie komentarze na temat wyłącznie modelarstwa. pozrdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Mateusz, powiem wprost: męczy czytanie postów z błędami i odpowiadanie na nie. Po prostu - to wyraz szacunku do innych użytkowników. Na maturze czy innym egzaminie też powiesz, ze Cię to nie dotyczy? Brudzenie czołgu fajne, na figurce bym się jeszcze poznęcał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Dzięki,oraz weznę wszystko do serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi