Jacek Kryszak Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 A nie dało by rady zamieścic większych fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Dolaczam sie do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Lipca 2007 Autor Share Napisano 13 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 O super model wyjdzie !! Bardzo podoba mi sie dysza i imitacja 1 stopnia spreżarki. Szkoda tylko że nie zostały pokazane zdjecia kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Ja nie wiedziałem, że człowiek opanował sprawy manualne do tego stopna żeby zrobić coś tak... tak... nie wiem jakiego słowa uzyć. Twoje modele są świetne! Powinieneś robić modele w większej skali (1:32) Jest przy nich więcej roboty, ale i efekt jeszcze lepszy, chociaż moja głowa chyba nie potrafi sobie wyobrazić, że mógłby być piękniejszy przejaw modelarstwa plastikowego... Szacun wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 A kurat Też jestem w czasie budowy F-16 C w skali 1/48 ale takich przeróbek to ja nie robiłem . bo troche mi szkoda kasy na zywice . i sam to dorabiam .nie długo bedzie koniec . bo model robiłem 2.5 roku i jeszcze małe poprawki i malowanie i koniec . Ale twój jest ładniejszy najbardziej lubie modele pootwierane i nie robione z pudełka . I to mi saie podoba . pozdrowienia Piekny model . czekam na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Dziś byłem u Marka i widziałem jego Sufę na żywo. No i teraz mam problem, bo szczęka została u niego w Kołczygłowach, a Słupsk to 30 km dalej i nie mam czym gryźć A tak poważnie - to co Marek robi rzuca na kolana. Zdjęcia tego nie oddadzą. To co zrobił z prowadnicami na pylonach uzbrojenia to już nie zegarmistrzostwo - to mikrokosmos. Wielkie uznanie Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 22 Lipca 2007 Autor Share Napisano 22 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 F-16D Block 30 - troche widac http://www.b-domke.de/AviationImages/Viper.html Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 Model piękny, tylko zdjęcia już troszkę mniej. Widzę, że ju powoli zaczynasz finish'ować. Powodzenia w dalszej pracy nad tą SUF'Ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Marek, widzę że masz podobny problem z jakim ja się borykałem. Przyciemnienie oszklenia. Też nie wychodziło mi to za dobrze. Zdaje się, że jeszcze nieco prób Cię czeka. Zbyt matowa powierzchnia Ci wyszła i za mało przezroczysta warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 24 Lipca 2007 Autor Share Napisano 24 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 29 Lipca 2007 Autor Share Napisano 29 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 29 Lipca 2007 Share Napisano 29 Lipca 2007 Obrobke zywicy Kolega Szanowny ma w jednym paluszku widze... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 31 Lipca 2007 Autor Share Napisano 31 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Z góry przepraszam Marku że zajmuję twój temat ale tam gdzie ja umieściłem to co chcę się dowiedzieć rzadko ktoś tak zagląda więc postanowiłem tutaj to zamieścić. A mianowicie chodzi o... Żeby zrobić Polskiego Jastrzębia może być ten model- jeśli nie ten to jaki?? http://www.modele.oh.pl/s/Italeri_F-16_C/D_Night_Falcon,12355.html - co trzeba zmienić w tym modelu, jeśli jest taka konieczność Może inny model lepiej się nadaje. Zależy mi żeby był w skali 1:48 bo ten jest w 72 Neutral (....)aaaaa żeby nie zaśmiecać tego tematy może ktoś mi odp na priv?? I jeszcze raz przepraszam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 31 Lipca 2007 Autor Share Napisano 31 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 .......oraz dylemat jak zrobić model z CFT czy bez? - naturalnie z.... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 .......oraz dylemat jak zrobić model z CFT czy bez? - naturalnie z.... No ja wlasnie nie wiem skad u Ciebie takie dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Sufy nie latają bez CFT Więc rozwiązanie chyba proste Chyba, że chcesz model zrobić na dioramie z przęglądu, widziałem takie fotki, ale musiał byś te zbiorniki pokroić na 3 jak ich nie zamontujesz na samolocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Moim zdaniem samolot wygląda okropnie z tymi nakładkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Popieram mojego przedmówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 samolot wygląda okropnie z tymi nakładkami.Eeee tam... De gustibus non est disputandum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi