tomek14147 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Malowanie może i wyszło komiksowo, ale nieraz już widziałem, jakie cuda można zdziałać farbami olejnymi i pigmentami, więc trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Takie tam drobne podmalówki detali porobiłem. Bazę pod zabawę pigmentami na tłumiku machnąłem, trochę narzędzia i bonusowo rudy włos mojego psa dodał się niechcąco ,za co przepraszam. Takiej waloryzacji nie planowałem Wybaczcie jakość fot ale dopiero się uczę lustra, a jak widać ciężkie początki na razie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Jest dobrze, a te brązowe plamy wyglądają coraz lepiej. Po washu i olejach spodziewam się bardzo ładnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Mi się podoba.Masz dobra bazę do dalszej zabawy. Podwozie planujesz mocno brudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Fajne to wczesne kamo. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Mi się podoba.Masz dobra bazę do dalszej zabawy. Podwozie planujesz mocno brudzić? Dziękuję za dobre słowa , to krzepiące. Szczerze mówiąc/pisząc podwozie planuję delikatnie brudzić , choć wszystko może się w trakcie prac zmienić. Dziś biorę się za obicia , w sumie będą delikatne w końcu to początek wojny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Lakier tamki clear , a potem wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Mnie osobiście bardzo się podoba ,świetnie wychodzi, mam nadzieję ,że wash zrobi z niego jeszcze bardziej "komiksowego". Czekam na postępy bo jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Stwierdziłem , że wash był za delikatny i poleciałem z nim drugi raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Coraz ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Wygląda fajnie,ale ja bym jeszcze trzeci raz podszedł do washa. Troszkę mocniejszy by chyba nie zaszkodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Wygląda fajnie,ale ja bym jeszcze trzeci raz podszedł do washa. Troszkę mocniejszy by chyba nie zaszkodził. No i masz ci los Pomyśle o tym . Kusi mnie , żeby troche olejami go popsuć , może biedronke zrobić, cos preparatami AK podziałać i na konieć przed matem jeszcze raz washem pojechać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Zdecydowanie wash jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Zrobiłem delikatną biedronkę , genealnie w zamyśle chciałem wypłowić troszkę kolor całego czołgu dlatego użyłem odcieni szarości. Bardzo słabo to widać. Teraz mam zamiar porobić delikatnie obicia, potem jeszcze raz wash, następnie mat i może przed AK-owaniem i pigmentowaniem jeszcze raz jakimś filtrem pojadę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Ja bym jeszcze spróbował stłumić ten brąz, bo wydaje się nieco zbyt jaskrawy jak na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Zrobiłem jasne obicia , które teraz ciemnymi wypełnię. Oczywiście poniosło mnie jak zwykle. Miało być delikatniej.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 delikatnie nie jest, ale jest fajnie kurde ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Ale za to pod względem technicznym są wykonane jak najbardziej prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Obicia na wieży skończone. Sorry za tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Ale żarówa . Obicia całkiem ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 O żesz straciłem wzrok. A obicia wyszły bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Takiego tła to jeszcze chyba nie widziałem. Obicia bardzo dobrze zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Obicia bardzo mi się podobają. Coś czuję, że ktoś będzie płacił za okulistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Kurde , rzeczywiście mnie poniosło troszkę z tym kanarkowym . Obiecuję poprawę przy następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Pomłotkowałem całość. Tło już normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi