ups Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Wstępnie brudzone koła. Zostały delikatne poprawki i chyba jednak porobie mokre zacieki gdzieniegdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Ładnie wygląda to brudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 ładnie, subtelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Na innym forum męczyli mnie o strzały z pędzla i umęczyli:P Zrobiłem delikatne rozbryski i dodałem mokre zacieki. Bandaże będę przecierał także , nie zwracajcie uwagi , że dostały trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Wszystko spoko...tyle ze 'strzaly z pedzla' pobrudzily ci nieco klamoty na blotnikach i kadlub a to juz nieco gorzej. Mysle ze mam juz sie az tak nie chlapalo Dol wanny bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 Zetrzemy nie ba obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Wygląda super. Za bardzo tylko wyostrzyłeś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Wygląda super. Pięknie wybrnąłeś z tych brązowych plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Mam nadzieję ,że będą friule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 Nie wytrzymałem i jadą. Ale ciiii wróg nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Będą ładnym dodatkiem do tego ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Nie wytrzymałem i jadą. Ale ciiii wróg nie śpi Nie pogardziłbym również załogą P.S. A może jakiś terenik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 Terenik to raczej śpiew przyszłosci (mało czasu) , co do figurek to nie mówię nie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 22 Marca 2012 Autor Share Napisano 22 Marca 2012 Dostać friule Friulmodel ATL-02 jest niemożliwością aktualnie w Polsce. Podobno dystrybutor na Polskę się wycofał ze współpracy z Węgrami , bo ci warunki współpracy nie do przyjęcia narzucili. Także generalnie kicha straszna może być z gąskami wogóle. Ma ktoś odsprzedać do wczesnej III ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask33 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Nooo. Po takim info to raczej nikt nie odsprzeda. Z tego co ja usłyszłem to poprosztu panom z friulmodel już się niechce. Kaske mają z innych źródeł a gąski to produkt "przy okazji". Minimalne zamówienie (dla hurtu po starych cenach) to bodaj 600 albo 800 kompletów. Niezłą kase trzeba zablokować i trafić z asortymentem. Mam nadzieje na prawa rynku. Ktoś zobaczy sznse i zapełni nisze. A III wygląda coraz lepiej. Miałem mieszane uczucia po "gołym malunku" a tu wychodzi ukłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Czyli Friuli zawiesza działalność? czy tylko wysyłki mniejszych partii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Dostać friule Friulmodel ATL-02 jest niemożliwością aktualnie w Polsce. Podobno dystrybutor na Polskę się wycofał ze współpracy z Węgrami , bo ci warunki współpracy nie do przyjęcia narzucili. Także generalnie kicha straszna może być z gąskami wogóle. Ma ktoś odsprzedać do wczesnej III ??? Ja mam dokładnie ten sam problem z gąskami do 7TP. W dwóch sklepach powiedziano mi, że dystrybutor wycofał się ze współpracy z Friulmodel ze względu na warunki jakie Węgrzy postawili w tym roku. Pozostaję czekać. Może ktoś wejdzie w lukę na rynku. EDIT Bym zapomniał. Znalazłem alternatywę dla Friula ale nie wiem czy są dostępne gdzieś w Polsce. http://www.importhobby.com/sku338401_spade_ace_spade_ace_sat-35032_german_iii_iv_early- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Pozostaje sprawdzac ebaya,czasem sie trafiaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Idąc za namową Kolegów Przed czarami Po Składanie friuli to masakra i nigdy do niego nie przywyknę, wszystkie ogniwka trzeba niestety rozwiercać , żeby w miarę sprawnie sie składało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Fakt jest trochęsziedzenia, ale za to się nie rozlatują jak plastikowe. Tylko ta cena. Może kiedyś w moim Pz.kpfw.IV wymienię te gumowce, ale to jak kasa się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 No co ty???? Friule to bajka w porownaniu z niektorymi np z AVF...to dopiero masakra, kazde ogniwo szlifowane, malowane brudzone osoblo i na koncu skladane do kupy tak zeby sie nie rozwalilo....Friulki to zabawa dla niegrzecznych dziewczynek - z odpowiednim wiertelkiem mzna to robic ogladajac M- jak milosc czy Tomasza Lisa na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 za tą cenę to powinny się same składać po wysypaniu na stół)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 za tą cenę to powinny się same składać po wysypaniu na stół)) To prawda ....ale gdzie byla by cala frajda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) ale za to się nie rozlatują jak plastikowe. Moje się nie rozlatują- stary Dragon/Revell- model i gąsienice. Mam takich jeszcze parę. Uwaga: żeby nie było... Ta taśma na Schuzenach to tymczasowo założona centralna ich część w celu "wycentrowania" całej osłony. A więc- prace w toku... Friulki są OK, ale współczesnym Magic Trackom też nic nie brakuje... No.... model trochę ulepszam (tzn. apgrejduję- Fe!, co za słowo).... A sama walka z tematem bardzo interesująca... Kibicuję!!! Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Rhinoceros - nieładnie. Taki ładny model bez warsztatu. Ją swoją tezę opierałem na doświadczeniu z Bronco w Pz.kpfw.II - do furii mnie doprowadzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi