Robert Ostrowski Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Piotr linka nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dziwne bo u mnie działa. Może to przez Chrome tylko u mnie chodzi. http://www.exito.sklep.pl/pl/p/MINIART-36026-135-Russian-Street/9164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Dziwne bo u mnie działa.Może to przez Chrome tylko u mnie chodzi. http://www.exito.sklep.pl/pl/p/MINIART-36026-135-Russian-Street/9164 Działa Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ten drugi też nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Zmieniłem post wyżej. Teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Działa Ten pierwszy link i drugi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Teraz hula Cena faktycznie troche wyskoka ale fajna ta dioramka jest ,Piotrus może jednak sie skusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam po dłuższym czasie w moim zapomnianym warsztacie. Model nie przeżył spotkania z moim siostrzeńcem. Stracił przednie i tylne błotniki oraz mocowania osłon bocznych. Postaram się go jednak uratować.Całe szczęście,że w zestawie były dwa komplety błotników. Zamówiłem też do niego friule ostketten.Mocowań bocznych ekranów nie będę dorabiał.Tak,że będzie to prawdopodobnie hybryda nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Świetnie Piotrek że postanowiłeś dać drugą szanse Stugowi świetna konstrukcja a i znając twoje umiejętności to wyjdzie na prawdę kawał dobrego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Dobrze że go ratujesz. Po prawie skończonym pancerze narobiłeś mi smaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Ale czemu farbę zmyłes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Ale czemu farbę zmyłes ? Ponieważ przy okazji "zabawy w wojnę" dostał graffiti z niebieskiej kredki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Małe co nie co; created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Ale ten zielony to nieźle po oczach daje. Wężyki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam! Zielony straszy, ale pomny moich osobistych doświadczeń z kolorami, wiem że pierwsze wrażenie niekiedy jest lekko szokujące dla innych... Czekam na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Na fotkach rzeczywiście trochę dziwny kolor wyszedł. Zielony to panzer olivgrun 1943 F.S.34128 Coś takiego; created by picasa2html.com Po uwzględnieniu waszych opinii odnośnie zieleni na modelu zmienił on swój wygląd. Ostateczna wersja; created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Też ciekawie. A bazowy to jaka farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Krzysiek to mix farb tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Szkoda że przemalowałeś... Ale myślę że też będzie ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Szybko się uporałeś z naprawą. Ładnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Fajne wodorosty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Coś tam trochę pogrzebałem.Czas na pigmenty i zabrałem się za składanie friuli. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Nieźle, chyba muszę podgonić w moim stugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Bardzo dobrze to wygląda, ładnie obity Zastanawiam się jaką metodą uzyskałeś zadrapania na tych wężykach (zdjęcia z poprzedniej strony) - zabezpieczyłeś lakierem bazę i po ich nałożeniu drapałeś, czy może jakiś chipping fluid? Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Dzięki. Kamil robiłem je na lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi