Erni Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Jakiś czas temu popełniłem takiego oto kaszalota.Sklejalność bardzo dobra, malowany Life Color. Foty jak zwykle u mnie sredniej jakości za co przepraszam. Możecie się pastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Mnie tez i to bardzo ,ładnie zmordowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Model ladnyi fajny :-) ale wydech i dodatkowe ogniwka gasek to jest rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Jak jeszcze robiłem czołgi to zawsze chciałem mieć Churchilla, ale jakoś się nie doczekałem. Podoba się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italerii Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Mi również się podoba, elegancki weathering . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 5+ i to cały komentarz takich i lepszych w Nowym Roku pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Bardzo piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpt.Price Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Oj piękny czołg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Jest to kaszalot pierwszej wody. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Tragiczny paskudnik. W życiu bym się za to pudło nie wziął. Potrafisz jednak żaby w księżniczki zamieniać. Gratuluję. Warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Jaki czołg taki model-piękny. Najlepsze jest zrobione brudzenie i zacieki. Nie trafia do mnie tylko ta czarna kałuża na błotniku pod liną. PS może dasz jakiś poradnik w sprawie brudzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurand Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Wspaniały model ekstra ślady użytkowania.(zrobiłem pare zdjęć churchilla w Bovington sa w albumie na facebook Jurand Dekowski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi