MWALLO Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Model finalnie skończony, udało mi się ustawić aparat tak aby oddał rzeczywiste kolory- z efektu jestem zadowolony, jedzie ze mną do Bytomia :P !! Jest to 1/48 więc proszę o wyrozumiałość... Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Ja nie będę wyrozumiały. Jest super i tyle. Wy tymi mikrusami stawiacie wysoko poprzeczkę dla 1/35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Witam! Model ślicznie pomalowany! podoba mi się. Jedno ale: gąski są odwrotnie założone, popraw to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokół Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Piękny chciałbym mieć taki w prywatnej kolekcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Pomijając te gąski( taki czeski błąd) model bardzo mi się podoba. Jest idealnie postarzony, a że to 1/48 tym większe brawa . Osobiście bym tylko przyciemnił drewniane elementy, jakoś mi nie pasują takie jasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 O kurcze! Super, że to zauważyłeś- te gąski... Masz racje w 100% zobaczę co się da zrobić, ale przykleiłem je do koła napędowego... Dzięki za zainteresowanie i słowa uznania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 nie mam żadnej wyrozumiałości dla sklai 1:48 dlatego napisze to co mysle - pięknie ci wyszedł ten modelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Fajne cacko :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Model bardzo fajnie wykonany. Brudzenie i obicia świetne. Skala nie jest taka mała. Moim zdaniem jest optymalna. Modele nie są gigantyczne, natomiast poziom detali jest porównywalny do 1:35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tremac Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Modelik bardzo ladnie sie przedstawia Szczegolnie obicia mi sie podobaja prosze o jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Totalny . Co tu więcej pisać? Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Zgadzam się z przedmówcami. Takim modelem mnie i kolegów ze skali 1:35 stawiasz wysoko poprzeczkę. model piękny - gratuluję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Dzięki za zainteresowanie i słowa uznania, zrobiłem kilka nowych zdjęć, wycior mi się stopił przy suszarce... Jeśli ktoś takowym dysponuje to chętnie odkupie... Pzdr. Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyvirus Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Ręki odpadywują i TYLE Wielkie uznanie. Moja 1:35 chowa się,ale dzięki temu mam motywacje hehe Byle tak dalej !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
math Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Chcialem napisac cos konstruktywnego ale sie poddalem...wszystko zostalo powiedziane. 10/10 bardzo mi sie podoba....takie obdartusy lubie najbardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts