MWALLO Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Model finalnie skończony, udało mi się ustawić aparat tak aby oddał rzeczywiste kolory- z efektu jestem zadowolony, jedzie ze mną do Bytomia :P !! Jest to 1/48 więc proszę o wyrozumiałość... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Ja nie będę wyrozumiały. Jest super i tyle. Wy tymi mikrusami stawiacie wysoko poprzeczkę dla 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Witam! Model ślicznie pomalowany! podoba mi się. Jedno ale: gąski są odwrotnie założone, popraw to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Piękny chciałbym mieć taki w prywatnej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Pomijając te gąski( taki czeski błąd) model bardzo mi się podoba. Jest idealnie postarzony, a że to 1/48 tym większe brawa . Osobiście bym tylko przyciemnił drewniane elementy, jakoś mi nie pasują takie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 O kurcze! Super, że to zauważyłeś- te gąski... Masz racje w 100% zobaczę co się da zrobić, ale przykleiłem je do koła napędowego... Dzięki za zainteresowanie i słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 nie mam żadnej wyrozumiałości dla sklai 1:48 dlatego napisze to co mysle - pięknie ci wyszedł ten modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Fajne cacko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Model bardzo fajnie wykonany. Brudzenie i obicia świetne. Skala nie jest taka mała. Moim zdaniem jest optymalna. Modele nie są gigantyczne, natomiast poziom detali jest porównywalny do 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Modelik bardzo ladnie sie przedstawia Szczegolnie obicia mi sie podobaja prosze o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Totalny . Co tu więcej pisać? Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Zgadzam się z przedmówcami. Takim modelem mnie i kolegów ze skali 1:35 stawiasz wysoko poprzeczkę. model piękny - gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Dzięki za zainteresowanie i słowa uznania, zrobiłem kilka nowych zdjęć, wycior mi się stopił przy suszarce... Jeśli ktoś takowym dysponuje to chętnie odkupie... Pzdr. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Ręki odpadywują i TYLE Wielkie uznanie. Moja 1:35 chowa się,ale dzięki temu mam motywacje hehe Byle tak dalej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Chcialem napisac cos konstruktywnego ale sie poddalem...wszystko zostalo powiedziane. 10/10 bardzo mi sie podoba....takie obdartusy lubie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi