Archelaos Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam Przedstawiam efekt moich okołoświątecznych prac. Postaci nie muszę chyba przedstawiać . Figurka z GSu i ProCreate, podstawka z to głównie miliput. Głowa allozaura to mój odlew. Skala ok 28mm. I wreszcie zdjęcie z SGM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Ale świetne. Maluj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 No coś innego niż tylko ta wojna i wojna. Zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Świetny pomysł. Ile mi ten drań strachu napędził zanim go ubiłem... load game, load game Lara robiona od podstaw? Bo w tej skali to mistrzostwo by było. Pozdrawiam i czekam na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Inspirację czerpałeś z dość popularnego ostatnio filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=RgnsIEptsCw Powodzenia Odlew ładny, chętnie zobacze malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Lara robiona od podstaw? Tak, wszystko jest od podstaw, poza czarną bazą 25*25mm. Inspirację czerpałeś z dość popularnego ostatnio filmiku? Nie, siedzę nad tym już dobre trzy tygodnie - zacząłem przed świętami. Ale filmik fajny Rzeźbienie skończyłem dziś wieczorem, spróbuję jutro zrobić jakieś porządne zdjęcia, a potem wreszcie można się wziąć za malowanie Dzięki za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Za taką rzeźbę, to szacun we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Przecierz ta figurka jest większa od 1/72 o 3mm . Super , czekam na malowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Witam! Fotki skończonej figurki. Sporo detali dorobiłem - skończyłem broń, dłonie, kabury, sznurowadła, kotwiczkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Czyli zaczynasz malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Witam! Owszem, zacząłem malować. Niestety pogoda nie pozwala na zdjęcia z naturalnym światłem, więc wyszły takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Fajnie, choć kolor krwi wydaje mi się za pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Maluję dalej, dorobiłem też postument z polistyrenu. Mam nadzieję, że tym razem zdjęcia są lepsze, trochę eksperymentuję z aparatem i tłem Najpierw dwie fotki ze sztucznym tłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Coraz lepiej. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Hej. Grosz mimo wszystko nie oddaje wielkości scenki. Byłem żem i widziałem żem w Olsztynie Na żywca. Gratuluje żółtej karteczki ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Lost Valley! Jeden z najlepszych leveli! Figurka super Fajnie wyglądąłoby to z zerwanym mostem tak jak miało to miejsce w TR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Hej.Grosz mimo wszystko nie oddaje wielkości scenki. Byłem żem i widziałem żem w Olsztynie Na żywca. Gratuluje żółtej karteczki ZzB Dzięki! Tak przy okazji - napisy na bokach podstawki to - po lewej "Lara Croft" transliterowane i "Tomb Raider" tłumaczone na hieroglify (dokładnie wczesny średnio egipski) a po lewej to samo w antycznej grece. Z tyłu jest mój podpis w transliteracji na hieroglify. Lost Valley! Jeden z najlepszych leveli! Figurka super Fajnie wyglądąłoby to z zerwanym mostem tak jak miało to miejsce w TR Jeszcze raz dzięki! Jak odzyskam figurkę (teraz jest w Wilnie ), to zrobię zdjęcia i wstawię galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Bede szczery do bolu - taka super mini dioramka i to jeszcze wlasnorecznie wyrzezbiona, a z drugiej strony takie malowanie... Jestem w szoku i pelen podziwu. Umijetnie wykonales proporcje modelu i to jeszcze przy takim dynamizmie figurki! Mysle, ze z sukcesami moglbys wziac udzial w konkursach rzezbiarskich w Gorzowie Wlkp. badz Lublinie. Tam prace trzeba przynosic bez malowania i podkladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi