yar75 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Model ICMu.Składał się całkiem poprawnie.Dorobiłem pałąki na skrzyni,wciągarkę,przedni zderzak,lampy,wycieraczki itp.Malowany Pactrą.Zapraszam do oglądania. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Nooo, wreszcie galeria z czymś nie niemieckim Fajny ZiŁek, wprawdzie nie widziałem z taką skrzynią i osłona na kabinie, ale wygląda ciekawie, a wykluczyć takiej wersji nie można... No i zdaje się z przodu nie powinno być czarnej tablicy rejestracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Fajnie wyszedł! Pactra to który numer? Troszkę świeci się kalka na lewych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Pactra A34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Grill na dachu bywał obecny - co prawda na skrzyniowych nie widziałem ,tylko na zabudowanych ''dowódczych''ale... Fajny rodzimo/radziecki akcent w zalewie niemczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robcio7904 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Świetny. Rzeczywiście, w WP nie stosowano numerów pojazdu na przednim zderzaku. Jak wykonałeś przednie światła? Bardzo realistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Model ładny, ale nastepnym razem popracuj nad kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. kalki mogłyby być bardziej zamaskowane bo jednak się odcinają. osobiście bardziej bym go sponiewierał. reasumując - brawo za ciekawy temat i wykonanie. chcę więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Bardzo fajny model. Szczególne uznanie za temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 No tak z tablicą dałem cała (całe życie nauka) Reflektory przednie są zestawowe, dorobiłem tylko Pozycyjne z przodu oraz lampy tylne i odblaski. POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi