pan_piotrek Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Model uznałem za skończony. Chyba mój najlepszy dotychczas. Jestem bardzo zadowolony z osiągniętego efektu Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Piękny tylko szmatę i złote łańcuchy bym wywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Podał mi się ogromnie. Strasznego mi smak na niego narobiłeś. W kilku miejscach jest jakby za czysto w porównaniu do całości, ale to tylko drobne szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Szmatę bym zostawił. Nadje klimatu. Ale ten łańcuch to pomalować albo zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Piękny model.Bardzo podoba mi się brudzenie i cieniowanie.Jak na jednolite kamo świetnie Ci poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Z łańcucha farba schodzi cały czas. Jakoś nie chce się go trzymać. A odtłuściłem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Bardzo ładnie Ci wyszła ta bestia. A na łańcuch spróbuj psiknąć najpierw podkład.Nie powinna farba tak odchodzić z niego. A ta szmata za bardzo przyciąga wzrok.Mimo,że podglądam szczegóły pojazdu to cały czas oczy latają mi na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Bardzo ładne bydle wygląda niczym żywe jedyne co troszkę psuje klimat to ta płachta na barierce która jest jak by troszkę w górze tak jak by lewitowała na poręczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Dzięki Tia też na fotce zobaczyłem że płachta nie leży idealnie. Lekkie muśnięcie palcem i wróciła na swoje miejsce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 .....ale Smocur! Gratuluję pięknego wykonania. Fajny Ziu'tek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Oprócz wsponaniego przeze mnie błędu merytorycznego ( pojazd Ziu jeździł na podwoziu 11-kołowym), niczego inneg nie można powiedzieć o tym modelu jak: piękny, olbrzymi brudas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Wielki szacunek za tego bydlaka... ciężko mi się wypowiedzieć w kwestii malowania i innych zabiegów (jestem początkujący) ale jak dla mnie to jest niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Dzięki wielkie chłopaki, nie spocząłem jednak na laurach i naniosłem kilka poprawek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 No, teraz ta szmata, która była przewieszona lepiej wygląda. A co do reszty to rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Fantastyczny. Widzę że go dobrudziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Moje zdanie już znasz z warsztatu i je podtrzymuje. Wyszedł rewelacyjnie. Tak dobrze że zachorowałem na niego. Co do łańcuchów to przepal je porządnie nad gazem i stracą ten złocisty poblask.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 templess świetny pomysł z tym gazem. Że też wcześniej na to nie wpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 templess świetny pomysł z tym gazem. Że też wcześniej na to nie wpadłem. Obrazek I sprawdzony. Praktycznie wszystkie metalowe elementy wypalam.Nabierają fajnego kolorku i nie ma problemu z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 ...Co do łańcuchów to przepal je porządnie nad gazem i stracą ten złocisty poblask.Gratulacje ... No popatrz jakie cudowne w swej prostocie, a jakie praktyczne Trzeba zawsze słuchać dobrych rad Co do modelu to wyszedł Cud Malina.Brudzony, cieniowany i zużyty ze smakiem. Lubię takie cacuszka. Należy się wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Hi, Sorry I don't speak Polish, and will write in English (I am French :-) ). She is a beauty !!!!!!!!!!!!! I got the same and I hope it'll come out that great. Very good job, congrats. Best regards, Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Piękna sztuka..Gratuluje wykonania , wyobrażam sobie ile roboty z nim było , fur Stalin na pocisku mnie sie podoba. Mnie już niebawem czeka przygoda z tym molochem w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Świetny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Bardzo mi się podoba. Mam uwagę do siatki na wentylatorze - za prosta i za czysta jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi