rhinoceros Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Witam! To moja pierwsza galeria na tym forum. Historia powstawania modelu jest dość długa, ale skończyłem go dopiero wczoraj. Zawsze interesowały mnie "nieoklepane" tematy. Zgrabna sylwetka i dość dobrze odwzorowane szczególy popchnęły mnie w stronę Autoblindy. Model prawie z pudełka- zamieniłem jedynie wskaźniki na przednich błotnikach (z RB) oraz częściowo skorzystałem z blaszki Eduarda (drobne elementy rygli włazów- na tych fotkach niewidoczne, zamykacze pokryw silnika, uchwyty i mocowania kanistrów, "koszyk" na tłumik i jeszcze parę części...). Pozostałe waloryzacje wykonałem we własnym zakresie. Malowanie to wóz z Sycylii z 1943 r. Zapraszam do oglądania i komentowania. Edytowane 11 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Bardzo udany model gratulacje. eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Oby nie była to ostatnia galeria w Twoim wykonaniu! ładne zdjęcia. Subtelne zabrudzenia. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 model świetny, wszystkie zabiegi nieprzesadzone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Na przyszłość białe tło, model ciekawie wykonany, zastrzeżeń brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Bardzo ciekawe ślady eksploatacji, nie przesadzone i odpowiednio wyważone. Obicia też całkiem fajne, ogólnie na duży plus. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Dumo napisał: Na przyszłość białe tło... Na białym próbowałem... niezbyt mnie satysfakcjonuje... Może spróbuję później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Fajny model. Natepnym razem warsztat poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Autoblinda mi się chronicznie nie podoba, ale w Twoim wykonaniu jest całkiem fajna. Przyłączam się do pochwał za subtelne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Bardzo ładnie wykonany i pomalowany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Eksploatacja - nie za dużo, nie za mało. Ładniutki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Witam! Śliczny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Dzięki za dobre słowa... Co do warsztatu- w wypadku Autoblindy- trwało to bardzo długo... choć ostateczny kształt zawdzięcza kilku ostatnim dniom. I chyba znudziłoby się Wam czekanie na dalszy ciąg... A nieskończonych modeli nie zwykłem pokazywać. Co do AB 41- mam jeszcze do niej figurkę i może pomyślę o jakiejś podstawce. Pewnie ją zabiorę do Bytomia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Jestem na tak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Bardzo ładnie wykonany model! Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Podpisuję się pod powyzszymi opiniami. Dodam tylko że bardzo podoba mi się brudzenie opon. Bardzo realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Wypas!!! i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi