Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kiedyś miałem w planach i ten model, ale teraz, jak wziął go na tapetę Adam, to nie wiem... 0what.gif

pozdrawiam

Grzesiek

Napisano

również będę podglądał, myślę że coś podpatrzę

i przy okazji pozdrawiam Gdynianina ;)

Napisano

Witam.

Kolejny ( jak mniemam) hit. Jaką planujesz zrobić scenerię, miasto czy coś bliżej przyrody ? ? ?

Będę stale zaglądał.

Napisano

No i będzie się działo. Co do kamo, jest ono ciekawe i pasuje mi do scenerii miasta, zwały gruzu, powypalane domy, ogólnie Apokalipsa, jak to było w Warszawie.

Widzę jednak, że kilka przeróbek ciebie czeka. Z tego co pamiętam jarzmo jest poprawione, ale góra "wanny" do poprawki.

Napisano
Jaką planujesz zrobić scenerię,

Raczej miasto.

To fajnie.

góra "wanny" do poprawki.
Tak,na szczęście niewiele.

Nie jestem tego taki pewien, luknij na blaszki NH Detaila do modelu Starra z Attacku, tam widać ile trzeba zmienić. Z ciekawości pooglądałem zdjęcia Hetze'ra Starr'a ze zdjęciami modeli UM, Esci (chyba), Attacku i ... j/w. Najlepiej wypada (moim zdaniem) Attack.

Napisano

Dołożyłem elementy PE które dodaje do modelu UM,zresztą całkiem przyzwoite,oraz lufę od RB.Dorobiłem spawy.

2012_02190005.jpg

2012_02190001.jpg

Przerobiłem wydech,

2012_02190002.jpg

...Oraz koło napinające

2012_02190004.jpg

Napisano

O jaki brzydki wypchnąć nad tym kołem. Troszkę te poprzeczki Adamie krzywe na tym kole napinającym, ale skala mała.

Napisano

Czekam z niecierpliwością na malowanie. Sam mam dwa Hetzery z UM, jeszcze w pudełkach, więc mam nadzieję przy okazji dowiedzieć się coś niecoś ciekawego na temat sposobów ich malowania.

Napisano

Uwielbiam ten kolor, teraz zapodaj mu piaskowe kamo i styknie, będzie malina.

Napisano

Na pierwszy rzut oka fajnie wygląda, ale .. jak tak uważniej popatrzyłem, to moim skromnym zdaniem powinieneś chyba poprawić to kamo, wygląda tak jak by wylała się farba. Coś jest nie tak..