adam juszczak Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Nowa robótka . Prawdopodobne malowanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Będę kibicować , czekam na zdjęcia z postępów prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Jestem. Kolejny super-projekcik się szykuje. Aż zacieram łapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 ależ masz tempo! chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Kiedyś miałem w planach i ten model, ale teraz, jak wziął go na tapetę Adam, to nie wiem... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 również będę podglądał, myślę że coś podpatrzę i przy okazji pozdrawiam Gdynianina ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 O, to i ja zasiadam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Witam. Kolejny ( jak mniemam) hit. Jaką planujesz zrobić scenerię, miasto czy coś bliżej przyrody ? ? ? Będę stale zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 No i będzie się działo. Co do kamo, jest ono ciekawe i pasuje mi do scenerii miasta, zwały gruzu, powypalane domy, ogólnie Apokalipsa, jak to było w Warszawie. Widzę jednak, że kilka przeróbek ciebie czeka. Z tego co pamiętam jarzmo jest poprawione, ale góra "wanny" do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Jaką planujesz zrobić scenerię, Raczej miasto. góra "wanny" do poprawki. Tak,na szczęście niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Jaką planujesz zrobić scenerię, Raczej miasto. To fajnie. góra "wanny" do poprawki. Tak,na szczęście niewiele. Nie jestem tego taki pewien, luknij na blaszki NH Detaila do modelu Starra z Attacku, tam widać ile trzeba zmienić. Z ciekawości pooglądałem zdjęcia Hetze'ra Starr'a ze zdjęciami modeli UM, Esci (chyba), Attacku i ... j/w. Najlepiej wypada (moim zdaniem) Attack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Myślę że te co dodał UM wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Dołożyłem elementy PE które dodaje do modelu UM,zresztą całkiem przyzwoite,oraz lufę od RB.Dorobiłem spawy. Przerobiłem wydech, ...Oraz koło napinające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 O jaki brzydki wypchnąć nad tym kołem. Troszkę te poprzeczki Adamie krzywe na tym kole napinającym, ale skala mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 O jaki brzydki wypchnąć nad tym kołem ...Się zasłoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 z czego i jak robisz spawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Rozciągniety plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Gotowy do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 No to czekam na kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Czekam z niecierpliwością na malowanie. Sam mam dwa Hetzery z UM, jeszcze w pudełkach, więc mam nadzieję przy okazji dowiedzieć się coś niecoś ciekawego na temat sposobów ich malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Uwielbiam ten kolor, teraz zapodaj mu piaskowe kamo i styknie, będzie malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Lutego 2012 Autor Share Napisano 25 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Na pierwszy rzut oka fajnie wygląda, ale .. jak tak uważniej popatrzyłem, to moim skromnym zdaniem powinieneś chyba poprawić to kamo, wygląda tak jak by wylała się farba. Coś jest nie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Coś jest nie tak.. To prawdopodobne malowanie.A propos ,co z moim MT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi