karambolis8 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 Witam. Skończyłem już robić uzbrojenie podwieszane. Do pokazanych wcześniej GBU-24 dołączają AIM-120 i AIM-9 Poza tym kończę kokpit Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Ten zestaw i F-16D Hasegawy mają ze sobą coś wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 Z tego co mi wiadomo, to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 F-16 już się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Od wczoraj pomalowany Surfacerem, wnęki Base White, a potem kolorki C306 i C308. Gunziaki C są super Powiedzcie mi proszę, czy kratka zaznaczona na zdjęciu jest szaro-czarna malowana, czy metalowa, zabrudzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Gunziaki C są super Prawde powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Gunziaki C są super Prawde powiadasz Popieram, model wygląda pięknie po malowaniu, czekam na 72jkę leci z Chin do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Masz kwity na szktałt plamy na stateczniku pionowym? Wydaje mi się dalece odbiegająca od rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Nie tylko kształt plam jest nie teges, ale są zbyt ostre i brakuje charakterystycznego ciemniejszego obramowania wokół plam... Moim zdaniem w 1/72 można by to sobie tak uprościć, ale w 1/48 nie uchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Plama na stateczniku do poprawki. Pomyliłem się i nie uwzględniłem grubości wałka patafixu. Ale na przemalowanie całego modelu nie mam czasu, odbiorca naciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Od wczoraj pomalowany Surfacerem, wnęki Base White, a potem kolorki C306 i C308. Gunziaki C są super Powiedzcie mi proszę, czy kratka zaznaczona na zdjęciu jest szaro-czarna malowana, czy metalowa, zabrudzona? Sama kratka jest czarna, a pozostałe elementy są w kolorze aluminiowym. I jednak popraw tą plamę na stateczniku bo faktycznie się rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 I osłona radaru chyba nie zostanie tak jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Hehe ;) No oczywiście, że nie. Osłonę będę malował olejną z odpowiednim FS. Mam nadzieję, że subtelna różnica odcieni da efekt jak na prawdziwej maszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 A ja mam pytanie w instrukcji naszego F-16(Hasegawa) są trochę inne kolory dedykowane do płatowca dokładnie są to 308 i 11 w związku z tym że zaczynam jego budowę może już jutro to jestem ciekaw waszych opinii na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 Dokładne odpowiedniki to C308 i C306 i tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 Witam. Pewnie część z Was będzie zawiedziona, ale niestety nie dołożę już więcej zdjęć do tego wątku. Galerii też nie będzie. Odbiorca naciskał i nie zdążyłem zrobić żadnych zdjęć przed spakowanie i wysłaniem modeli. Na pocieszenie dodam, że w swojej szafie też mam ten zestaw i z pewnością za jakiś czas stanie on na mojej osobistej półce ;) Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Witam. Pewnie część z Was będzie zawiedziona, ale niestety nie dołożę już więcej zdjęć do tego wątku. Galerii też nie będzie. Odbiorca naciskał i nie zdążyłem zrobić żadnych zdjęć przed spakowanie i wysłaniem modeli. Na pocieszenie dodam, że w swojej szafie też mam ten zestaw i z pewnością za jakiś czas stanie on na mojej osobistej półce ;) Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Zamknąłeś naraz trzy arcyciekawe wątki, każdy z pewnością wyczekiwał jaki będzie finał bo zapowiadało się super, troszkę nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 naciskał i nie zdążyłem zrobić żadnych zdjęć przed spakowanie i wysłaniem modeli LOL. Może czas zrobić jakiś model dla własnej przyjemności zamiast dla "odbiorcy"? A i konieczności prowadzenia warsztatu też nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Lipca 2012 Autor Share Napisano 30 Lipca 2012 Chyba się poobrażali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Lipca 2012 Autor Share Napisano 30 Lipca 2012 Wyobraźcie sobie, że mi jest z tym gorzej, niż Wam, bo ja robiłem przy tych modelach przez 5 miesięcy i żadna pamiątka mi nie została. Ale trudno. Już odżałowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Oj tam kilka fotek na szybko mogłeś zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi