Mirek66 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Rafał ty nie masz nauki bo klepiesz je jak na taśmie . Kamo wyszło świetnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Rafał ty nie masz nauki bo klepiesz je jak na taśmie .Kamo wyszło świetnie . Ostatnio trochę olewam szkołę a że pieniędzy na alkohol nie ma to jadę z modelami Brudzenie na razie wstępne, niezbyt mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Apdejt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 No to pewno w weekend koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 No to pewno w weekend koniec. Oooj jest jeszcze roboty Niestety nie mam kasy i przez dłuższy czas nie dostanie gąsek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Brudzenie: pigmenty brick dust, european earth, beach sand + dwa produkty AK, na to pójdzie mat bo zbytnio się świeci miejscami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Nie no fajnie to wszystko wyglada jak dla mnie to nie jest przesadzony.Jedziesz dalej z tym panzerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Witam. Model wygląda świetnie.Brudzenie stosowne, ale nie przesadzone. Niestety nie mam kasy i przez dłuższy czas nie dostanie gąsek A co to nie było gąsek w zestawie ? ? ? A może już Magic Tracki czy Dsy nie podchodzą? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Model odkupiłem od Jakuba Ślęczki bez gąsienic po dość niskiej cenie. W cenie sklepowej nigdy bym się na niego ine skusił. Gąski dokupię w przyszłości, planuje w kwietniu po urodzinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Witam. Aha. Coś to ostatnie zdjęcie mi nie wchodzi, a wam ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Nam też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 bo to nie obrazek a film: http://www.youtube.com/watch?v=9-DuC0tE7V4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Oj wybaczcie, postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Kombinowałem kombinowałem i nareszcie uzyskałem to co chciałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 A to sreberko u podstawy lufy ? Efekciarstwo ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Witam! Coraz lepiej to wygląda. Podoba mi się stop nadbudowy. Wygląda cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 A to sreberko u podstawy lufy ?Efekciarstwo ? Pzdr Siemasz Sebastianie, akurat w tym przypadku to zwykłe efekciarstwo. Dzięki za miłe słowa Panowie, ku końcowi coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Chyba jeden z bardziej przez ciebie usyfionych modeli. Musiał przez kilka budynków przejechać. Będziesz mu robił jakąs podstawkę? a może na ten strop walnij mu kilka rozbitych cegiełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Mała podstawka będzie, cegiełki super pomysł... ogarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Widzę że musiałeś odreagować po zbyt czystym strykerze . Zobaczymy jak to się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Widzę że musiałeś odreagować po zbyt czystym strykerze . Zobaczymy jak to się skończy. No kurcze ostatnio coś mi odbiło w stronę brudzenia Koloruję dalej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Zabawa kolorkami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba, ale cały czas coś mi nie pasowało. Już teraz wiem co. Kolor cegieł. Wydaja mi się różowe, a może lepsze byłyby bardziej powiedzmy cioemnopomarańczowe - nie wiem jak to opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Spoko zabarwie jeszcze cegły na inny kolorek, to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi