tees Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Witam. Prace nad modelem Ana -24W zakończone. Wszelkie uwagi na temat tego zestawu już opisałem w relacji z budowy tegoż modelu. viewtopic.php?f=86&t=32097ó Ogólnie mówiąc zestaw bardzo przyjemny w budowie ale wymagający. Oto fotki gotowego modeliku. Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam . Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Bardzo ładne maleństwo ,malowanie pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Fajniutki , bardzo mnie się podoba ten modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Antek jak zywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisklak Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristof Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Gratuluję, wspaniale wygląda! Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Bardzo fajny model, sam z chęcią postawiłbym go u siebie na półce. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Bardzo ładny ale to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 W wątku warsztatowym się nie wypowiadałem oszczędzając wszystkie ochy i achy na galerię. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Ajajajajaj... bardzo mnie się podoba. LOT.. i w ogóle. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Kolejny mały, wielki hicior Twojego autorstwa. W tych modelach drzemie prawdziwy potencjał i Ty to nam swoimi projektami świetnie ukazujesz Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 Dziękuje koledzy po raz kolejny za mile słowa . Bardzo mnie ta skala wciągnęła i będe kontynuował prace przy modelach w 144. Ja tez zauważyłem jak kolega kornik 69 ze potencjał tych modeli jeszcze jest do końca nie wykorzystany co zamierzam niebawem udowodnić. Boje się tylko bym się nie zagalopował zbytnio z planami ale na razie jestem optymistycznie nastawiony do tego. Co następne? Lidka do mnie już dolatuje ale muszę poczekać na kaleczki do niej a narazie ......... . Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Piękna maszynka w nie łatwej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Bardzo ładny samolot i równie piekny model,bardzo mi sie podoba.Ciekawa tematyka.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Gratulacje ! Fajnie wykonany Antek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Sliczne malenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi