skikut87 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 I się doczekał galerii Małe przypomnienie : i efekt końcowy: Porównanie największego ciągnika i najmniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 To samo co w warsztacie - bardzo fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 To samo co w warsztacie - bardzo fajny jest. Dzięki A teraz zdjęcia ulepszone przez Rafała ( Dumo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Podziwiam ogrom włożonej pracy. Dla mnie jest kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Trzeba przyznać odwaliłeś kawał solidnej roboty własnoręcznie waloryzując ten model, aż chce się oglądać takie warsztaty i galerie. Malowanie także przyjemne dla oka, ale jak na mój gust jest trochę za czysto. Przydałby się mocniejszy wash, zwłaszcza na burtach i podwoziu. Można by także poeksperymentować z pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Trzeba przyznać odwaliłeś kawał solidnej roboty własnoręcznie waloryzując ten model, aż chce się oglądać takie warsztaty i galerie. Malowanie także przyjemne dla oka, ale jak na mój gust jest trochę za czysto. Przydałby się mocniejszy wash, zwłaszcza na burtach i podwoziu. Można by także poeksperymentować z pigmentami. Każdy lubi co innego ciężko jest dogodzić każdemu mi się podoba taki ,,czysty,,. Ubrudzić zawsze mogę to nie problem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba! Gratuluję. Podglądałem warsztat i muszę przyznać, że podobają mi się Twoje waloryzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 No i pięknie to wszytko wyszło. Świetny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Zabawa z fotkami cd. Niestety to jest wszytko co ja mogę zrobić ze swoim aparatem i przy pomocy graficznej Duma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Wyśmienita praca. W me gusta tylko układ jezdny słabiej trafia, ale poza tym to naprawdę fantastyczny model nam tutaj pokazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 dwa ciągniki są w tej samej skali? A główny bohater ładny, zwłaszcza jak na tę skalę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2012 dwa ciągniki są w tej samej skali? A główny bohater ładny, zwłaszcza jak na tę skalę.. Tak oba 72 ten mniejszy jest nie wiele większy od zapalniczki. Wyśmienita praca. W me gusta tylko układ jezdny słabiej trafia, ale poza tym to naprawdę fantastyczny model nam tutaj pokazałeś. Miło to słyszeć zwłaszcza od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam. Model podoba mi się w każdym calu. Podstawka też bardzo ładna. Nic dodać nic ująć. Gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Kurde, dałeś rade z tym modelem wiele nie odstaje od 1:35, silnik genialny, ogólnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Wyrażałem swoje opinie w warsztacie i tu też wyrażę... szacunek za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Bardzo zgrabnie wyszedł, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi