Skoti Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Ktoś chce popcorn, właśnie zrobilem ;). Pifko sami przynoście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Dziś wreszcie znalazłem drukarnie która wydrukowała mi plany skala 1:1 w stosunku do modelu był z tym mały problem bo w większości obsługiwali format max A0 plany wydrukowałem w 2 egzemplarzach jeden jako poglądówka a drugi będę ciął i nanosił na polistyren wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Ładnie się zaczyna. Plany pokazują rzeczywistą skalę projektu. To to będzie bydlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Również zasiadam na widowni bo zapowiada się niezłe show Powodzenia ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 No i nareszcie podwykonawca wywiązał się z terminów i dostarczył mi blachy do budowy teraz tylko składać Komisja zrobiła odbiór i stwierdziła że dobrze wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Paweł, ale zrób zdjęcie całego składu domowego konsylium, które przyjęło i potwierdziło zgodność dostawy, z zamówieniem. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 To teraz wiem, skąd napęd w twoich łódkach. z tymi bateriami to tylko pic. W Koszalinie wyjąłeś baterię powiedziałeś ze trzeba naładować, a nie ładowałeś i wszystko się ruszało. Uważaj bo obrońcy zwierząt się tym mogą zainteresować. Ale dobrze że ruszy stocznia teraz, skończy się dyskusja czy Lenina czy nie, tylko do roboty trzeba się brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 No Kolego dawno nic nie przedstawiałeś. Nie trzymaj człowieków w takim napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 On tak lubi znikać. Chudzielce tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Nielichy parkiet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Nielichy parkiet ... Ciesze się że ci się podoba, bo mnie już mniej A pokazywać nie mam na chwilę obecną co, bo nanoszę wymiary na polistyren i go tnę Chyba że chcecie oglądać arkusze polistyrenu z naniesionymi liniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Ja tam mogę oglądać. Każda fotografia może czegoś nauczyć na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 wszo do kadłuba jest powycinane Blat wypoziomowany, to będzie newralgiczny moment bo trzeba dokładnie długa bryłę złożyć do kupy. Jak coś pójdzie nie tak to się zwichruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Cały czas powstaje wanna kadłuba oto stan obecny i porównanie z schnellem obrazujące wielkość barki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 "Wanna" robi wrażenie- zaczyna robić Srodkowe zdjęcie, fajne i ciekawe tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Wygląda jak lotniskowiec ;-) tylko skala się nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Zastanawiam sie bo w sumie kadłub ten sam czy nie zrobić jeszcze wersji do transportu ciężkiego sprzętu gąsienicowego o taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Ta "rozmyślana" wersja jakaś taka pusta. Moim zdaniem za łatwo Ci będzie Tylko barka artyleryjska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Ta "rozmyślana" wersja jakaś taka pusta. Moim zdaniem za łatwo Ci będzie Tylko barka artyleryjska Artyleryjska na pewno powstanie zresztą sie buduje ale chodzi mi po głowie ta druga też i w środku dwa panzery IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 No no i malowanie z Grecji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Paweł nie Pz.IV tylko Pz. III. Dużo, dużo ładniejszy, albo np. Pz.III i jakiegoś Blitz'ka. Już nie mogę się doczekać barki desantowej. Rozumiem, że pojazdy też będą RC i zaprezentujesz jak zjeżdżają z barki na plażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Już nie mogę się doczekać barki desantowej. Rozumiem, że pojazdy też będą RC i zaprezentujesz jak zjeżdżają z barki na plażę. Przeszło mi to przez myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Dopiero teraz zacznie się detal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 No i powstaje nowa "kosiarka" na medale i dyplomy .Nieźle to wygląda.No to teraz armatki,drobiazgi jakieś załoganty,malowanko i na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi