Vis13 Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Na prośbę jednego z Kolegów wrzucam parę fotek ostatnio ukończonego modelu. Sturmahaubitze 42 z 190 StuG. Brigade, model Dragona z kilkoma potrzebnymi poprawkami - właściwe mocowania błotników z wygiętej blachy, tył spawany "na zakładkę". Trochę blach Abera, głownie zapinki narzędzi, ekrany z Eduarda. Malowany akrylami Tamiya, wykończenie to głownie oleje 502 Abt i kilka preparatów AK Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Dzięki Krzychu za spełnienie mojej prosby Dla mnie to najlepiej wykonany model pancerny jaki widziałem do tej pory na polskich forach . Cytuj
marioba Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Model rewelacyjnie zrobiony i pomalowany! A ten Maxim to normalnie mi łzy z oczu wycisnął... Cytuj
bazylms Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Fakt, jeden z najładniejszych modeli na forum. Było by super jakbyś więcej swoich prac prezentował. Cytuj
Vis13 Napisano 1 Maja 2012 Autor Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Dzięki Robert, ale do tego to jeszcze daleka droga... Marioba w swoich założeniach modelarskich staram się zawsze lub prawie zawsze wykonywać konkretne pojazdy. StuH ma przedstawiać ten oryginał Natomiast pomysł z Maximem podsunęło samo życie, prawdopodobnie StuG - patrząc po ekranach i oznaczeniach - z tej samej jednostki. Dzięki Bazylmas, może znajdę jeszcze coś godnego forum. Edytowane 1 Maja 2012 przez Gość Cytuj
bazylms Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Dzięki Bazylmas, może znajdę jeszcze coś godnego forum. Jak ty nie znajdziesz, to ja chyba będę wtedy musiał swoje wycofać. Cytuj
Michał96 Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 O kurde, tak jak pisali poprzednicy, jest świetny! Jeszcze jak dałeś zdjęcie archiwalne i porównałem pake, to szczęka opadła Gratuluję Cytuj
plastikk Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Vis - dawaj Fina...Model,malowanie i brudzenie - powala. Cytuj
GrzesiekW Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Model cudo. Pięknie wykonany - nie ma się czego przyczepić. Gratuluję . Cytuj
szlachcik1 Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Wspaniałe wykonanie, super mi tylko brakuje małej, klimatycznej podstaweczki i byłby kosmos. Pokazuj więcej swoich prac, bo jest co oglądać Cytuj
dumapolski Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Super model . Zawiesiłeś baaardzo wysoko StuGową poprzeczkę. Cytuj
gorlock Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Model na prawdę zacny. Przydałaby się do niego jakaś fajna podstawka. Pozdrawiam Cytuj
drago101 Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Dla mnie cudo! I wykonanie porażające i podejście do tematu takie jak lubię. Dla mnie modelarze dzielą się na "sklejaczy", którym obojętnie co byle dużo, błota, kurzu i rdzy i ludzi z pasją chcących odwzorować kawałek przeminionej rzeczywistości. Tu widać już nie kawałek a kawał serca. Ja widzę tu dokładnie to co lubię: perfekcyjny warsztat i miłość do historii! Pozdrawiam Tomek. Cytuj
RogerStudio Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 O Mamusiu, aż mnie zamurowało. Takie cudo. Mistrzu wyrazy szacunku. Kompletny odlot. Cytuj
Kami Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Piękny model, tylko pozazdrościć... Wielka szkoda, że nie było warsztatu Pozdrawiam Kami Cytuj
kamilex5 Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Co tu dużo pisać, model pierwsza klasa. Congratulations Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi