Vis13 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Na prośbę jednego z Kolegów wrzucam parę fotek ostatnio ukończonego modelu. Sturmahaubitze 42 z 190 StuG. Brigade, model Dragona z kilkoma potrzebnymi poprawkami - właściwe mocowania błotników z wygiętej blachy, tył spawany "na zakładkę". Trochę blach Abera, głownie zapinki narzędzi, ekrany z Eduarda. Malowany akrylami Tamiya, wykończenie to głownie oleje 502 Abt i kilka preparatów AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Dzięki Krzychu za spełnienie mojej prosby Dla mnie to najlepiej wykonany model pancerny jaki widziałem do tej pory na polskich forach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Model rewelacyjnie zrobiony i pomalowany! A ten Maxim to normalnie mi łzy z oczu wycisnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Fakt, jeden z najładniejszych modeli na forum. Było by super jakbyś więcej swoich prac prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Dzięki Robert, ale do tego to jeszcze daleka droga... Marioba w swoich założeniach modelarskich staram się zawsze lub prawie zawsze wykonywać konkretne pojazdy. StuH ma przedstawiać ten oryginał Natomiast pomysł z Maximem podsunęło samo życie, prawdopodobnie StuG - patrząc po ekranach i oznaczeniach - z tej samej jednostki. Dzięki Bazylmas, może znajdę jeszcze coś godnego forum. Edytowane 1 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Dzięki Bazylmas, może znajdę jeszcze coś godnego forum. Jak ty nie znajdziesz, to ja chyba będę wtedy musiał swoje wycofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 O kurde, tak jak pisali poprzednicy, jest świetny! Jeszcze jak dałeś zdjęcie archiwalne i porównałem pake, to szczęka opadła Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Świetny model a brudzenie... powala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Vis - dawaj Fina...Model,malowanie i brudzenie - powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Dla takich " sztugów" warto żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Model cudo. Pięknie wykonany - nie ma się czego przyczepić. Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Wspaniałe wykonanie, super mi tylko brakuje małej, klimatycznej podstaweczki i byłby kosmos. Pokazuj więcej swoich prac, bo jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Super model . Zawiesiłeś baaardzo wysoko StuGową poprzeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Model na prawdę zacny. Przydałaby się do niego jakaś fajna podstawka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Dla mnie cudo! I wykonanie porażające i podejście do tematu takie jak lubię. Dla mnie modelarze dzielą się na "sklejaczy", którym obojętnie co byle dużo, błota, kurzu i rdzy i ludzi z pasją chcących odwzorować kawałek przeminionej rzeczywistości. Tu widać już nie kawałek a kawał serca. Ja widzę tu dokładnie to co lubię: perfekcyjny warsztat i miłość do historii! Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerStudio Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 O Mamusiu, aż mnie zamurowało. Takie cudo. Mistrzu wyrazy szacunku. Kompletny odlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 Dzięki za wszystkie komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Piękny ten StuH. Wspaniała praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Piękny model, tylko pozazdrościć... Wielka szkoda, że nie było warsztatu Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Co tu dużo pisać, model pierwsza klasa. Congratulations Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 BOMBA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Piękny , pełen podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi