Dumo Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Rafał idziesz na całość. Ciekawi mnie jak to będzie wyglądać. Planujesz powyginać koła? Koła muszę znaleźć żywiczne bez bandaży i je jeszcze trochę sfatyguję. Twich zdecydowanie wywal szmate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Czyżby presja jak w finale Ali Carter vs Ronnie O'Sullivan? Janusz, szmata nie bardzo. Nie działaj pochopnie. Pokaż co jest na fotce, może coś się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Fajna ta podniszczona osłona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Lecisz Rafał z tematem aż miło się ogląda... a uporałeś się już ze środkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 W tym stugu wnętrza nie robię, w poprzednim mam pełne Wyszlifowałem koła podwozie ogólnie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 I tyle na dzisiaj: (ależ ta wersja jest piękna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Po czym on taki sfatygowany czyżby artyleria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Witam. Z relacji naocznych świadków wynika, że był to pocisk kumulacyjny. Rafale czyżby sztug bez Friulek ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Rafał, ty chyba jeszcze nie dałeś namiarów na ten zestaw który robisz? Czy nie wydaje ci się, że przy takich uszkodzeniach gąsienicy też powinno się oberwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Po czym on taki sfatygowany czyżby artyleria ? Dokładniej pocisk kumulacyjni który się nie przebił do środka wybuchł na zewnątrz. Witam. Rafale czyżby sztug bez Friulek ? ? ? To zależy, muszę rozkminić czy mają być z pełnym czy pustym zębem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 No to chyba wszyscy odetchną z ulgą... szmata ściągnięta a problem z błotnikami amputowany. Z racji że zaraz lecę do pracy to jutro aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 No to git, pozostaje czekać nam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Fajnie ,że ścierkę wywaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 A czy gąsienica czasem nie jest założona odwrotnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Wszystko co trzeba juz zostalo poprawione jutro podrzuce fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Witam mam mały problem mam ten sam model ale chciałem go zrobić z zimeritem alketa .Co należało by zmieńci w tej wersji modelu.Za pomoc będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Tutaj masz nawet fajny warsztat: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=270&t=18041&start=30 ... i kilka zdjęć które dostałem od Krzysia: Wersję zimmeritowe wielce się nie różniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 A czy gąsienica czasem nie jest założona odwrotnie?? odwrotnie w stosunku do czego? na lewą stronę, czy jak? bo nie bardzo rozumiem tę uwagę Tak, wygląda na to, że kolega Dumo jednak źle założył gąsienice - jakby to powiedzieć, tyłem do przodu lub przodem do tyłu, jak kto woli. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 A czy gąsienica czasem nie jest założona odwrotnie?? odwrotnie w stosunku do czego? na lewą stronę, czy jak? bo nie bardzo rozumiem tę uwagę Tak, wygląda na to, że kolega Dumo jednak źle założył gąsienice - jakby to powiedzieć, tyłem do przodu lub przodem do tyłu, jak kto woli. pozdrawiam Grzesiek Spokojnie wszystko jest złożone na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Tak, ale jeśli się przyzwyczaisz do takiego ich widoku, to z rozpędu jeszcze je tak zamontujesz . Lepiej przyzwyczajać się do prawidłowego ich ułożenia, nawet na sucho. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Nie bójta sie będzie dobrze, małe postępy, jak dobrze pójdzie dzisiaj skończę budowę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Rafał, bo albo ja ślepy jestem albo ty mnie zlewasz troszkę (stawiam na to pierwsze). Co ty za zestaw męczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Rafał, bo albo ja ślepy jestem albo ty mnie zlewasz troszkę (stawiam na to pierwsze). Co ty za zestaw męczysz? Oj wybacz nie zauważyłem, to ten zestaw: [Dumo jednak źle założył gąsienice - jakby to powiedzieć, tyłem do przodu lub przodem do tyłu, jak kto woli. a to tak nie można? O tutaj widać jak powinny być założone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Niet, nie jestem fanatycznym sztugowcem który poprawia wszystkie części do danego egzemplarza, jeszcze nawet malowania nie wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi