maszynista93 Napisano 11 Października 2012 Autor Share Napisano 11 Października 2012 kolejny mały kroczek w przód włazy i okolice ... (antenka przekrzywiła się podczas zdjęć - już naprawione) uważnie śledzącym uwadze nie umkną na pewno też "śruby" do napinania gąsienic oraz kilka innych szczególików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 16 Października 2012 Autor Share Napisano 16 Października 2012 Cześć prace choć wolniej prowadzone są dalej dziś kilka szczególików: uchwyty na wieży, lufa, zawiasy z boku kadłuba i linie spawu na przedniej płycie przypodłogowej oraz koła nośne czołg stoi już o własnych siłach chodź ciągle boso (już nie długo) ... tutaj w sąsiedztwie jednej z przyczyn wyhamowania tempa prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Oba modele wyglądają rewelacyjnie, aż pomyśleć ile z nim przeszedłeś, a tu za kilka chwil model skończony, piękny, w gablocie i tylko patrzeć jak ładnieje. Nic dodać, nic ująć. Podziwiam twój wysiłek i chęci do tego prototypu! Oby tak dalej. ______________________ Pozdrawiam PSEUDONIM " CZOŁGU " Edytowane 16 Października 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 A! Bym zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 Podoba mi się co ty z tymi modelami wyprawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Ale jakby tak nie patrzeć to T-34 jest podobne do T-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Prima sort!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 tempo nie powala ale zawsze coś ... gaski i błotniki mimo iż ustawienie kół może budzić zastrzeżenia to nić już nie poprawiam koło napędowe jest kompromisem po między zbyt wystającym do tyłu, a stykającym się z ostatnim nośnym gdzieś na etapie budowy kadłuba wkradł się błąd lub niedopatrzenie przez co czołg jest (chyba) o milimetry za krótki myślę jednak, że koncowy etap błocenia pozwoli na zamaskowanie błędu błotniki to kolejna rzecz której nie potrafię zrobić poprawnie również z ich efektu jestem średnio zadowolony reszta waszej ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Może i milimetry za krótki, ale wykonanie jest świetne, a czołg sam w sobie niezwykle urokliwy i ciekawy. Czekamy na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Cieszy to że etap malowania coraz bliżej. Walcz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Zgadzam się z piterem co z tego że milimetry ważne że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 29 Października 2012 Autor Share Napisano 29 Października 2012 ... taaaa, zobaczymy w galerii a dziś na szybko - liny, skrzyneczka i zapasy brakuje jeszcze dwóch poręczy, holu i lampy i tu mam do was pytanie, a raczej prośbę - czy ktoś nie posiada może dużej (starej 76mm) lampy z zestawu AFV Club, byłbym zainteresowany odkupieniem klosza wraz ze szkłem bardzo proszę o pomoc pozdrawiam Damian - maszynista93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Witam. Jestem pod wrażeniem efektu końcowego budowy . Ciekawe jak będzie wyglądał po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 2 Listopada 2012 Autor Share Napisano 2 Listopada 2012 Witam dziś chyba już oficjalnie można odgwizdać koniec budowy, choć do końca nadal daleko fotki iście poglądowe ale wielkich zmian nie ma więc powinno wystarczyć dodane zostały brakujące uchwyty i zawiasy tylnej płyty hak holowniczy oraz podstawa lampy z braku dokładnych planów czy zdjęć tych elementów zostały zaprojektowane przeze mnie i widok na tył brak odpowiedzi w sprawie lampy... zostanie ona najprawdopodobniej zdjęta z delikwenta obok mam nadzieję, że to wszystko w najbliższych dniach malowanie, no chyba że go upuszczę pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Witam no chyba że go upuszczę pozdrawiam Damian A spróbuj tylko! Po takie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Kawał porządnego modelarstwo nam tu pokazałeś. Nie waż się go zniszczyć. Wieżę zbudowane to może i z lampą dasz radę - 2 szkoda tamtemu szarpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Witam. Czołg wygląda świetnie. Też kiedyś chciałbym zrobić sobie coś od podstaw, ale nie posiadam takich umiejętności jak Ty. Proszę tylko zrób jakieś ,,efektowne" malowanie, bo tak pięknie sklejony czołg aż się o to prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 miejscami lekko przebija ale to tylko podkład a jeszcze dziś wieczorem " w zielonym" no to idę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Świetnie się prezentuje ten bomblogłowy ale czekam na jego naturalny kolorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 i jak wyszło osobiście nie jestem pod wielkim wrażeniem ale ... - mogło być gorzej pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Troszkę może być za ciemny pod następne techniki, ale cieniowanie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Ogólnie prezentuje się świetnie. Też mam wrażenie, że jest lekko za ciemny. Ale zobaczymy jak to finalnie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Wygląda super! Czekam na gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Tak jak wyżej, ładnie wycieniowany, ale nieco ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Dla mnie za duzo przebija czarny no i oczywiscie za ciemny ale na tym etapie da sie to poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi