Michał96 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Super bardzo mi się podoba, obicia pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 A już Cię chciałem gonić że nic nie robisz. Wygląda bardzo ładnie, a podstawka zdecydowanie ta pierwsza - pomysł ze znakami bardzo interesujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 tego krzyża z tyłu jesteś pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 To chyba kubel dla lalek barbie, jedna wielka kaszana, wyrzuć ten krzyż. Panzerfausty Pzdr Ps. Tu masz inspiracje: http://www.tankmodel.com/VW82.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Z tymi panzerfaustami to wiem,że bujda. Wzorowałem się tylko na oznaczeniach. Nie chcę myć modelu więc zostanie jak jest. Szkoda,że nie wpadłem na tę stronę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Tamiya nie proponowała malowania DAK.W zestawie nie było kalek do tego malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 a krzyż bardziej pasuje na jakiegoś panzera.... wywal go bo naprawdę wali po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Ok, udało się.Krzyż zszedł.Mogę w tym miejscu namalować symbol Dak taki jak na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Możesz ale też wpadalo by namalować na przednim błotniku(bodajże prawym)choć w tym miejscu z regóły mlowano oznaczenia dywizyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 A nie będzie za wielki ten znak? Odznaczenia dywizyjne na błotnkiu to np.to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Tak ale tej dywizji nie bylo w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Na tym szablonie są też oznaczenia deywizyjne. Poszukam tylko aby się nie okazało,że dana jednostka nie służyła w DAK. Ale na tym zdjęciu na błotniku jest symbol DAK. Kubel będzie w barwach 21 DP Edytowane 11 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Grzesiek jeśli dobrze pamiętam bo to było dość dawno na tej blaszce są tylko symbole do DAK. Ale lepiej się upewnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Tak zgadza się Piotrze. Ta wyżej jest właśnie na tej blaszce. Jeszcze raz wielkie dzięki za nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Akurat 21 była w Afryce a co do tych palemek to ciężko coś wnioskować po odrestaurowanym obiekcie jak będę w domu poszukam dokładniej co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Palemka z tyłu już namalowana. Chyba dam tej 21 DPanc.Na tylnych drzwiach daje palmy a na przednich krzyże. Chyba,że ktoś ma coś przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Palmy wystarczą. Żadnych krzyży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Udało się zrobić fotkę po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 A co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Namalowałeś odwrotną stroną szablonu. Zobacz na krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Ech .Przynajmniej macie ubaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Zdarza sie no co ale Grzesiek jak dasz radę popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Już poprawione. Efekt chyba nie taki super, ale za to obicia wyszły mi lepiej. Po filtrze powinno być ok. Dzięki za zrozumienie Piekielny . Jak by mi sięchciał to pomalował bym go w całości jeszcze raz od zera - ale niestety już mam go dość. Wydaje mi się,że o wiele lepiej poszło by mi to DAK-owskie kamo. Edytowane 11 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Najlepszym sie zdarza więc...Ja swojego wrzuciłem do kreta i zaczynam na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi