Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Chciałbym ale nie wiem. Aerek może coś koło pierwszego przyjdzie a ja chyba gdzieś pojadę na wypoczynek. chciałem te modele zrobić na wakacjach ale nie wiem czy da rade. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 .... Aerek może coś koło pierwszego ....( co kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Wciąż czekam na Iwatę Robercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Prace przy Shermanie trwają. Na dzisiaj tak się na razie prezentuje; By pankot13 at 2012-07-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 No już prawie koniec. Super jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Nie wiem co mam powiedzieć, mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Lipca 2012 Autor Share Napisano 20 Lipca 2012 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Fajnie ze zostawiles go blyszczacego, podoba mi sie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Dzięki i zapraszam do galerii; http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=33931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 No Piotrek Shermanek wygląda świetnie, naprawdę bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam! To takie małe sprawozdanie. M4 DV Gotowy do malunków. M4 FireFly Gotowy na przyjęcie lufy i anteny z RB, wieża w Surfacer'u. Kadłub gotowy. PS. Wreszcie kupiłem statyw, jeszcze kupie druga lampkę i fotki będą git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 No to tylko czekać na ta iwatę. A pro po to jaką zamówiłeś Może Iwatę HP-C Plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Zamówiłem sobie taką, jak na początek chyba będzie dobra. Chciałem coś lepszego kupować ale po paru opiniach innych modelarzy kupiłem tą. http://www.iwata-medea.com/index.php/products/neo_cn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 Witam! Dalej nie mam aerografu wiec się nudzę. Omyłkowo popsikałem "Zemstę" nie ta puchą co trzeba czyli Surfacerem 500 i wyszła lekka kaszka ale da się przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Lipca 2012 Autor Share Napisano 27 Lipca 2012 Nie będzie jednak "Zemsty II", będzie brytol. Wieże wymyłem z Surfacera 500, wolę poświęcić więcej czasu na mycie niż mieć piasek na modelu. Jeszcze podwozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Mam tę neo iwatę, zbiorniczek farby schodzi w kilka sekund. W sumie malowałem nią dopiero raz może dwa razy, ale do detali wolę stary aerograf z dyszą 0,2. 1:35 to raczej małe modele, zresztą sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Czyli brytyjczyk, masz już może jakiś konkretny wzór upatrzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Fajny warsztat, troche się na początku gubiłem, który model jest na tapecie. Sherman to chyba jedyny czołg, który miał tyle wcieleń... Kiedyś zrobię je wszystkie. Podglądam i kibicuję, bo czołgu US Army najbardziej mi się podobają. BTW, ile kosztuje taka Iwata i czy jest dobra dla początkującego użytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Pomalowałem nareszcie. Potem biedronka i malowanie detali. Walczę z myślami na temat zielonego koloru - przekombinowałem z rozjaśnianiem. Dać mgiełkę OD czy zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak na mój gust wygląda niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Kamo świetne, bardzo podobają mi się przejścia kolorów, mega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Kurde dopiero teraz ten temat zobaczyłem. Piękna robota, idealne przejścia kolorów i efekt wypłowienia (!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Dasz swój osławiony tłusty wash i zieleń dojdzie do siebie Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Dzięki ale zielony kolor pozostawiał wiele do życzenia. poprawiłem to dając mgiełkę Olive Drab i teraz kolor się zgadza. Przejścia malowałem od ręki a farby to Pactry. Teraz zabawa olejami oraz kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Dla mnie git, chociaż trochę za ciemny jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi