Twitch Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Witam wszystkich Rozpoczynam nowy warsztat powiedzmy że relaksacyjny przed pracą nad grille i churchill. Jak w temacie kubelwagen zainspirowany pracą GrześkaW O to efekty po prawie że pół godzinnej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 No cienko widzę tego Churchilla przy takiej ilości projektów. Ale tak czy inaczej wpadłem popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 miejsca po wycięciu z ramki będziesz szlifował czy zostawiasz jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2012 miejsca po wycięciu z ramki będziesz szlifował czy zostawiasz jak jest? Masz na myśli to na pierwszym zdjęciu z moich prac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 No kurde a ja kubka właśnie zamówiłem, też Tamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2012 No kurde a ja kubka właśnie zamówiłem, też Tamka No to czemu płaczesz... model bardzo fajny praktycznie samo sklejalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 No tak tylko czy warto z tematem na forum startować co prawda znowu będzie masa blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Zasiadam i kibicuję. Skąd ty bierzesz tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Witam. Doba u Twitch-a trwa 27h więc spokojnie, na wszystko znajdzie się czas. Zasiadam i podglądam, bo twoje modele są coraz lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Pytałeś u mnie o krzesła - te mniejsze elementy tak jak na zdjęciu masz (ostatnie) a sam fotel czy jak to nazwać sprawdź czy nie dajesz do góry nogami. Rurki z małych elementów mają pasować do rurek z oparcia fotela (inczej nie umię wytłumaczyć). Jakie kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Dzięki Grześku za wytłumaczenie... dam rady a co do kamo to sam nie wiem... podoba mi się to pudełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Mam pytanie dysponuje ktoś schematami malowań do kubla ?? chodzi mi konkretnie o jakiś kamuflaż... z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/10-LightVehicles/VW/Kubelwagen.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 By pankot13 at 2012-06-17 By pankot13 at 2012-06-17 źródło-Kübelwagen on all Frontlines - The ‘Leichter Personenkraftwagen K 1' VW Typ 82 Wartime Service & Production Batches-Jochen Vollert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2012 Dzięki wielkie Piotrku... na pewno z któregoś skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi