skikut87 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Witam, po wczorajszej reprymendzie od pewnego forumowicza pod tytułem ze mnie za bardzo praca wchłonęła postanowiłem się zbuntować i dokończyć brdm1 Model w całości malowany vallejo na to bezpośrednio kładzione pigmenty i washe. Co do samego modelu to firma mówi za siebie... Zacząłem odbudowywać wnętrze ale sie poddałem... Wiec nawierciłem-wywierciłem światła dorobiłem osłony świateł, wszelkie uchwyty. Pocieniłem górne włazy, wloty powietrza. i wiele innych których już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Czołem Kolorystycznie super,poobijany też fajnie. Ciekawie to wygląda Myślałem ostatnio, żeby z Verlindena zrobić takiego. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Aż się z zachwytu zalogowałem, żeby komentarz napisać. To najlepszy BRDM jakiego widziałem, malowanie pierwsza klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Dzieki Przemku widzisz a mi z kolei wpadł w oko Twój radziecki ciągnik Dodam jeszcze ze muszę zwaszowac szpule z kablami tylko kiedy ja na to znajde czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Fakt, zielony kolorek super. Ogólnie mi się podoba i nie chce mi się wymyślać do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Podoba się. Można zobaczyć go także od przodu? Chciałbym obejrzeć światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Proszę nie wiem czemu na zdjęciach wychodzą te światła tak jak by były wypukłe? Może to wina kleju uniwersalnego na który są mocowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Podoba się, ty masz BRDM-a, ja T-62 i możemy czechom zrobić Dunaj II PS super zielone obićia na białych pasach załuję ze takich nie machnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Prześliczny! Grube "szkła" reflektorów powodują mały dysonans, reszta a zwłaszcza "malarskość" na najwyższym poziomie! To powinna być strona tytułowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 No i bardzo dobrze że się wziąłeś za siebie kolejna rewelacyjna praca w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Model fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Bardzo fajnie pomalowany. Co to za luśnia leży na pojeździe ? SKS czy pepesza bez magazynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2012 dzięki Panowie cieszę się ze mój model przypadł wam do gustu Bardzo fajnie pomalowany. Co to za luśnia leży na pojeździe ? SKS czy pepesza bez magazynka pepesza bez magazynka No i bardzo dobrze że się wziąłeś za siebie kolejna rewelacyjna praca w Twoim wykonaniu i chyba będę się teraz tak brał co weekend za siebie bo widzę że mi to służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, po wczorajszej reprymendzie od pewnego forumowicza (....) okazuje się potwierdzać prawda, że lekki "ochrzan" jeszcze nikomu nie zaszkodził, a byli już tacy którym pomógł. Gratuluję super efektu. Pięknie się prezentuje. No i do działa! Reszta rozgrzebańców czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Zaje...fajny no kurde nigdzie nie mogę dostać tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2012 Zaje...fajny no kurde nigdzie nie mogę dostać tego zestawu. Będzie ciężko ja swój kupiłem jakieś 7-8 lat temu za jakieś 40 zł, ale gdzieś widziałem na ukraińskich stronach wznowienie ( dokładnie te same ramki ) tylko że pod nazwą ARC podajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Bardzo ładny. Podoba mi się malowanie i delikatne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi