Mierzu Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Witam! Model bez dodatków ( za wyjątkiem anteny firmy RB). Dorobiłem okablowanie do klaksonu i reflektora oraz gumowe otuliny do przednich błotników, nawierciłem km-y, wykonałem zwisy gąsek, oraz klosz reflektora.Model leciwy i tani, a jakość wyprasek wysoka, bardzo dobrze spasowane części. I na niebieskim tle: I zdjęcie " znalezione" w starym albumie: Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Wyszedł nieźle. Fajnie ubrudzone podwozie.Góra też ładnie się prezentuje. Pamiętam,że był już w sprzedaży chyba ponad 10 lat temu,albo i więcej. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 O - Mierzu w 35.Z niezłym startem...podoba mi się ten ''szkopek''.Malowanko i brudzenie.Lepiej niż w kolegi '72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Wielki postęp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Bardzo fanie pomalowany i wybrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Piękniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Cacy, cacy mam nadzieje że kiedyś dojdę do takiego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Kolejny starszy zestaw w Galerii i w równie dobrym wykonaniu szczerze jest to najlepsze wykonanie tego zestawu jakie widzialem(w tym swoje).To jest ten zestaw z żywicą i PE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Nie. To ten starszy. Żadnych dodatków PE. Jedynie jak wspominałem na początku dodałem antenę RB i okablowanie. Reszta to pudełkowy wypust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Bardzo ładny, a szczególnie fajnie zróżnicowanie brudzenie wanny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Ma w sobie to coś co przyciąga mój wzrok Bardzo mi się podoba, gratuluje udanego modelu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Wreszcie dobre zdjęcia . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo fajnie wymalowany i przykurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Dziękuję za wszystkie opinie. Co do zdjęć drogi Grzesiu, to muszę powiedzieć, że moim zdaniem jest to najsłabszy element, ale jestem już po słówku z kolegą, który ma trzasnąć kilka aktów lepszym sztucznym, okiem, to je wrzucę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Ciekawa wersja. Robiłem identyczna kopie tylko z dodatkowymi żywicami CMK do wnętrza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Co do zdjęć - to był komentarz dla rozluźnienia atmosfery... Choć zapewne, jak sam widzisz, dobre zdjęcia dają bardzo dużo. Model prezentuje się naprawdę, tu użyję słowa-wytrycha nadużywanego na tym forum, bardzo zacnie (jak powiedział Konrad). Prezentuje się o niebo lepiej, niż moja, nie wzbudzająca niczyjego zainteresowania "bida" w skali 1:72. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2012 Ja bynajmniej obserwowałem warsztat kolegi Plastika, gdzie i Ty się udzielałeś ze swoją " trzydziestkąpiątką". Zorientowałem się, że pojazd w skali 1/35 nie ma gumowych nakładek na przednie błotniki... obserwując Twój pojazd i Plastika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Witam. Ze starego, leciwego zestawu bez dodatków zrobiłeś bardzo atrakcyjny model. Wielkie gratulacje. Mam nadzieję że w 35 zostaniesz na stałe. Ta skala zdecydowanie Ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi