Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam! Model bez dodatków ( za wyjątkiem anteny firmy RB). Dorobiłem okablowanie do klaksonu i reflektora oraz gumowe otuliny do przednich błotników, nawierciłem km-y, wykonałem zwisy gąsek, oraz klosz reflektora.Model leciwy i tani, a jakość wyprasek wysoka, bardzo dobrze spasowane części.

P6260066mini-1.jpg

P6260065mini-1.jpg

P6260063mini-1.jpg

P6260056mini-1.jpg

P6260069mini.jpg

P6260060mni-1.jpg

P6260061mini-1.jpg

I na niebieskim tle:

P6250049mini.jpg

P6250045mini.jpg

P6250048mini.jpg

I zdjęcie " znalezione" w starym albumie:

P6260069minikopia.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Wyszedł nieźle.

Fajnie ubrudzone podwozie.Góra też ładnie się prezentuje.

Pamiętam,że był już w sprzedaży chyba ponad 10 lat temu,albo i więcej.

Podoba mi się.

Napisano

O - Mierzu w 35.Z niezłym startem...podoba mi się ten ''szkopek''.Malowanko i brudzenie.Lepiej niż w kolegi '72.

Napisano

Kolejny starszy zestaw w Galerii i w równie dobrym wykonaniu szczerze jest to najlepsze wykonanie tego zestawu jakie widzialem(w tym swoje).To jest ten zestaw z żywicą i PE?

Napisano

Nie. To ten starszy. Żadnych dodatków PE. Jedynie jak wspominałem na początku dodałem antenę RB i okablowanie. Reszta to pudełkowy wypust.

Napisano

Bardzo ładny, a szczególnie fajnie zróżnicowanie brudzenie wanny .

Napisano

Dziękuję za wszystkie opinie. Co do zdjęć drogi Grzesiu, to muszę powiedzieć, że moim zdaniem jest to najsłabszy element, ale jestem już po słówku z kolegą, który ma trzasnąć kilka aktów lepszym sztucznym, okiem, to je wrzucę na forum.

Napisano

Co do zdjęć - to był komentarz dla rozluźnienia atmosfery... Choć zapewne, jak sam widzisz, dobre zdjęcia dają bardzo dużo. Model prezentuje się naprawdę, tu użyję słowa-wytrycha nadużywanego na tym forum, bardzo zacnie (jak powiedział Konrad). Prezentuje się o niebo lepiej, niż moja, nie wzbudzająca niczyjego zainteresowania "bida" w skali 1:72.

pozdrawiam

Grzesiek

Napisano

Ja bynajmniej obserwowałem warsztat kolegi Plastika, gdzie i Ty się udzielałeś ze swoją " trzydziestkąpiątką". Zorientowałem się, że pojazd w skali 1/35 nie ma gumowych nakładek na przednie błotniki... obserwując Twój pojazd i Plastika.

Napisano

Witam. Ze starego, leciwego zestawu bez dodatków zrobiłeś bardzo atrakcyjny model. Wielkie gratulacje. Mam nadzieję że w 35 zostaniesz na stałe. Ta skala zdecydowanie Ci służy