Is-7 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam. Dawaj panie kocie dalej z tą SU-czką bo się już nie mogę doczekać malowania. Malowanie na Teciaku wyszło świetnie i zapewne po skończeniu wywoła u mnie efekt opadającej szczęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Podpisuje się pod wypowiedzią Is-7 wszystkimi kończynami Dajesz dalej Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2012 No niestety ale robota przy Su znowu się odwlekła. Zamówiona przeze mnie blaszka mosiężna na błotniki nawet po wygrzaniu okazała sie za twarda. Zamówiłem blaszkę miedzianą i czekam na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 po co zamawiasz blachę? wypij browar i materiał masz na błotniki w ruskich pojazdach wszystko jest proste jak konstrukcja cepa a jeśli wyjdzie pokrzywiony to ty lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 wypij browar i materiał masz na błotniki Piotr jak chcesz to Ci Łomżę Wyborową wyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Dzięki za piwo Robert. Dotarła w końcu blaszka więc biorę się za błotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 W takim razie czekamy na aktualizację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Już po wczasach i mam stały dostęp do neta, wiec śmiało dajesz z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Kiedy zdjęcia SU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Niestety Panowie mam całkowity ''zwis" modelarski. Kiedy mi przejdzie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Niestety Panowie mam całkowity ''zwis" modelarski.Kiedy mi przejdzie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Niestety Panowie mam całkowity ''zwis" modelarski.Kiedy mi przejdzie nie wiem. Wiem coś o tym też miałem wakacyjną zapaść modelarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi