pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam i zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 super a gdzie fotka tyłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 No Piotrek praca jak zwykle na poziomie świetnie zmalowany i wyeksploatowany Jedyne co to bym jakoś zabezpieczył te bambetle na przedniej płycie bo coś mi się zdaje że mogły by szybciutko pospadać... Ogólnie wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Piękny i jeszcze raz piękny, zresztą jak zawsze , brudzenie wanny, kół, gąsienic wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Nic dodać, nic ująć. Jedynie jak pisał Kolega wyżej, Zabezpiecz te graty z przodu jakąś linką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Model przyjemny dla oczu. Fajnie jakby znalazł się w jakiejś scenerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Model przyjemny dla oczu. Fajnie jakby znalazł się w jakiejś scenerii. Aż krzyczy do właściciela o jakąś scenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Bardzo ładny zreszta jak Twój każdy ,tylko mam uwagę do zdjęć ,wszystkie z góry ,zrób foty z poziomu oczu człowieka w skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Jest po prostu świetny nawet nie chciałoby mi się doszukiwać jakichś baboli(o ile jakieś są ), ideał modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Piotrek, świetny jak wszystkie twoje prace. Brudzenie kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Dzięki Panowie. Miałem to przewiązać zardzewiałym drutem i zapomniałem. Robert przecież są fotki z boku z niskiego poziomu. A na podstawki szkoda mi czasu.I tak mam go mało na hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Mimo wszystko za wysoko ,kiedyś na to mi zwrócił uwagę Wojtek Fajga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 OK Robert będę to miał na uwadze przy następnej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Model prezentuje się świetnie. Brudzenie i ślady eksploatacji ekstra Może faktycznie brakuje tych sznureczków z przodu. Mam też pytanie. Czy skrzynka amunicyjna na wieży nie powinna być oliwkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Dzięki Jarku przemaluje tą skrzynkę. Najgorsze,że znalazłem fotkę akurat tego Shermana i okazało się,że miał zamontowaną wyrzutnię rakiet Typhoon na wieży. Tak,że wyszło mi całkowite SF. Nigdy już nie zaufam instrukcji Dragona. źródło;Concord - Armor at War 7062 - Dennis Oliver - British Sherman Tanks (2006) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Najgorsze,że znalazłem fotkę akurat tego Shermana i okazało się,że miał zamontowaną wyrzutnię rakiet Typhoon na wieży. Ale pech. Popatrz też na gąski. Nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 To nic, wygląda bardzo dobrze z rakietami czy bez. Ale wkleiłeś wszystkie PE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 Tak Jarku zauważyłem też te gąski. Konrad jeśli chodzi Ci o blaszki na wieży to nie wszystkie FF miały te uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 No a te niby uchwyty do włazów na kadłubie? Jestem laik w temacie więc tak pytam. sorki za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Share Napisano 21 Lipca 2012 A chodzi Ci o te zamykanie na kłódki? Z tym też bywało różnie Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Model rewelacja! Podoba mi się strasznie! Super pomalowany i pobrudzony. Też tak bym chciał. Wszystko cacy, oprócz niestety osłon wlotów powietrza do filtrów. Te z tyłu, z siateczką obok tylnych świateł. Zamieniłeś lewy na prawy i prawy na lewy. Na zdjęciu oryginału, tym co sam umieściłeś, widać od tyłu jak powinna ta osłona wyglądać. Sprawdź też w literaturze. Poza tym to tradycyjnie ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Ups Rzeczywiście. Przy próbie naprawienia mego błędu niestety poniszczyłem te wloty.Zresztą zdjęcia zamieszczone prze ze mnie i tak go całkowicie dyskwalifikują od postawienia go na półce. Tak,że model trafił na szrot części zamiennych. Dziękuję wszystkim za komentarze.No cóż nie zawsze nam wszystko wychodzi tak jak chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Ups Rzeczywiście. Przy próbie naprawienia mego błędu niestety poniszczyłem te wloty.Zresztą zdjęcia zamieszczone prze ze mnie i tak go całkowicie dyskwalifikują od postawienia go na półce. Tak,że model trafił na szrot części zamiennych. Dziękuję wszystkim za komentarze.No cóż nie zawsze nam wszystko wychodzi tak jak chcemy. To ja się ustawiam w kolejce po BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Trzymasz poziom, model jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Kolejny wzór do naśladowania Chylę czoła Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi