vilge Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Dzieki,Seb. Zrobię Twoją metodą,wydaje mi sie praktyczniejsza niż kupowanie jakichś nowych specyfików. Pozdrawiam. Vilge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Dzieki,Seb. Zrobię Twoją metodą,wydaje mi sie praktyczniejsza niż kupowanie jakichś nowych specyfików. Pozdrawiam. Vilge Tylko nie trzymaj za długo, a najlepiej dla bezpieczeństwa mocz ogniwa nie połączone. Kiedyś za długo trzymałem w roztworze i mi druciki zeżarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszd Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Witam. Gdzie można taki drut Jubilerski kupić ? Pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Cześć A ja mam pytanie. Czy ktoś traktował w ten sam sposób gąski MasterClub - te matalowe: MasterClub MTL35007 1/35 (BACKORDER) Tiger I Initial - Workable Metal Tracks for Pz.Kpfw.VI Tiger I Initial http://www.jadarhobby.pl/masterclub-mtl35007-135-backorder-tiger-initial-workable-metal-tracks-for-pzkpfwvi-tiger-initial-p-44385.html?manufacturers_id=500 Można je też kąpać? Zamiast drutu mają plastikowe końcówki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Wydaje mi się, że to nie jest plastikowa końcówka, tylko żywiczne sworznie. Czy można je kąpać? MC daje ogniwek z zapasem. Możesz na jednym przetestować i zobaczysz jak się zachowują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Swoje utlenialem w płynie od AK i było Ok, nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2017 MC daje ogniwek z zapasem. Możesz na jednym przetestować i zobaczysz jak się zachowują. A jak będzie ok to radzę moczyć ogniwka luzem, potem łączyć. Swoje utlenialem w płynie od AK i było Ok, nic się nie stało Nie o tym mowa tylko o domowej miksturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Swoje utlenialem w płynie od AK i było Ok, nic się nie stało A co to za płyn ? Rozumiem że akcje trzeba wykonać na pojedynczych ogniwach, czy też można w całości z zamontowanymi sworzniami żywicznymi? Bo jak do tej pory bawiłem się tylko Frulami i drucikiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Mówimy o tym płynie ??: AK-Interactive -159 METAL BURNISHING FLUID Ja stosowałem do tej pory tylko metalowe Frule i omawianą w tym poście miksturkę z Domestosa - jest tania i działa :-). Mam już takie 11 sztuk/kompletów pordzewiałe. Ale teraz dla MC martwię o się czy nie zeżre mi żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi