pan_piotrek Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Szczęśliwie dotarłem do końca. Poszalałem trochę z brudzeniem. Jak wyszło ocenicie dla mnie to cenne doświadczenie. Zapraszam do degustacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Brudzenie wyszlo swietnie, moze tyl prawego boku troche berdziej szysty niz reszta, tak to przynajmniej wyglada na ostatniej fotce, ale generalnie 5+, a jak dodac, ze jest PL to wychodzi mi. . . . . . . . . . . . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 jest po prostu świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Achilles wyszedł ładnie. Trochę za mało przyłożyłeś się do maskowania lufy.Wyszło niestarannie. Mogłeś też trochę mocniej rozmyć biedronkę na pancerzu. Poza tym jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Wyszło niestarannie bo malowałem pędzlem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Mi również się podoba, rozjaśnione elementy trochę się stonowały i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam! Ladny modelik, wyglada calkiem, calkiem.... Modele brudzimy tak jak lubimy i widzimy. Tutaj brudzing mi sie podoba. Jest go tyl ile potrzeba... Jedno ale: nie pomalowales swiatel! Przod straszy pustymi oczodolami, a tyl przydalo by sie podmalowac na czerwono. Sorry za brak polskich znakow, ale jaki traj, taki komputer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Zacne dzieło własnie się za niego zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Bardzo mi się podoba. Wyszedł bardzo realistycznie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Dla mnie bomba.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Bardzo ładny. Podoba mi się wykonanie, brudzenie i te zacieki z plamami. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Mam uwage, a raczej pytanie bo sam sklejam wlaśnie tego potworka czy te podkowy wystające na gąsienicach nie byly gumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Wydaję mi się że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 oki widocznie to był iny typ gensek tyle tego było ze czasem ciężko się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Ładny styrany. A przednie światła maluję na srebrno i zalewam Vallejo Still Water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi