yar75 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Nareszcie koniec Model UM sklejał się całkiem dobrze.Moim zdaniem dobry produkt za niewielkie pieniądze.Dodałem trochę od siebie, szczegóły w wątku warsztatowym WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Prezentuje się prawie jak w skali 1/35, fajny teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Świetny, wygląda "jak żywy". Ponieważ w wątku warsztatowym nie znalazłem interesujących mnie informacji to pozwolę się zapytać tu: czy po washu stosowałeś coś innego niż pigmenty? Oraz jakim lakierem wykończyłeś całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Bardzo ładnie Ci wyszedł.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 czy po washu stosowałeś coś innego niż pigmenty? Oraz jakim lakierem wykończyłeś całość? Tylko cieniowanie pastelami a farba to Pactra A112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Super wykonany gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Model ogólnie zaczepisty, ale najbardziej podoba mi się wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Bradzo przyjmeny. Okazuje się że z UM też się da. Gratuluje pieknego polskiego T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Kawał dobrej roboty, fajnie że w polskim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 schludnie pomalowany , brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Bardzo mi się podoba, świetnie wymalowany. No i w polskich barwach Tylko gąski jakieś takie za brązowe jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Świetny model. Bardzo ładne i przekonujące malowanie i rewelacyjna jak na naszą skalę faktura wieży. Fajnie udało Ci się ożywić jednolity pojazd. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Bardzo fajnie wyszło,gratuluję. Przydałaby się fotka z monetą albo zapałką dla zobrazowania skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Bardzo ładny, gratuluje takiego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unamed Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Witam A mógłbyś mi podać linka albo jakiś namiar gdzie go zakupiłeś ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Kupiłem chyba na Allergio ale jest np.tu;http://www.exito.sklep.pl/pl/c/UNIMODELS/168/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Jestem na TAK! szkoda tylko że nie RUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unamed Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Dzięki wielkie Pożądny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Model wygląda jak żywy i nie na 72 a na 35 _____________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 10 Września 2012 Autor Share Napisano 10 Września 2012 Dziękuję za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llat86 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Możesz mi zdradzić jak zrobiłeś chropowatą wieżę? Bardzo fajny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Szpachlówka Tamiyi rozcięczona Nitrem, nakładana pędzelkiem z twardym włosiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llat86 Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 A jak go brudziłeś? Te naloty na kratkach... Czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi