pankot13 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Witam wszystkich. Postanowiłem skleić sobie prosto z pudła (plus lufa RB)model Tamki ISU-152. Będzie to w miarę szybki warsztat.Działo będzie w Polskim malowaniu. Na razie fotki tego co zdążyłem skleić.Model składa się dość szybko w porównaniu z Dragonami,których przez ich rozdrobnienie części mam ostatnio dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Fajnie Piotrek że coś wrzucasz. Będę tu wpadał podpatrywać postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 No to podglądam. Powodzenia Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Dragon lekuśko przesadza za to jakość Tamki bez porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Super, brakowało mi twoich warsztatów Piotrze, znowu będzie się na czym wzorować . Zasiadam i kibicuję, mam nadzieję, że tempo będzie nieco szybsze niż przy SU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Września 2012 Autor Share Napisano 20 Września 2012 Dzięki za doping Panowie. Michał postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 No faktycznie części przy tych Dragonach co nie miara ale patrzyłeś czy jest ich tak dużo do Twojego SU? ;) Bo ja składając M4 z Dragona, 400 części które były w ramkach wykorzystałem ok. 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Również będę z ciekawością obserwował i uczył się.Szczególnie technik malarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Też sklejam ten model tylko że ze Zvezdy.Na fotkach od razu widać jakość tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Jakie gąski są w tym zestawie ? Gumisie? Kolejny ciekawy warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Września 2012 Autor Share Napisano 20 Września 2012 Grzesiek są gumowe oraz plastikowe tak jak w serii KV Trumpka. Konrad z tym SU masz rację.Tylko na razie zniechęciłem się do niego. Ale na pewno go skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Fajny patent z takimi gąskami jak robi trumpek. Bardzo podoba mi się faktura pancerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Pomaluj w zimowe kamo,chętnie zobaczę Twoje wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Zimówki nie będzie na pewno. Mały postęp.Szybko mi idzie niedługo podkład. Amputowałem przody błotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Właz widzę że jest ruchomy. Taki był w originale, albo coś sam przerabiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Krzysiek w oryginale jest ruchomy. Wszystkie części są już na miejscu.Pozostało wkleić tylko lufkę,która juz leży na poczcie.Muszę ją tylko odebrać.No i czas na malowanko. Sry za jakość fotek,ale nie mam czasu na rozkładanie lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Poszło ekspresowo bo i machina mało skomplikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 No i jest, świetna robota-świetna ta faktura, bardzo się cieszę że poraz kolejny będzie można zobaczyć Twoją wspaniałą szkołę malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Września 2012 Autor Share Napisano 23 Września 2012 Michał faktura jest oryginalna.Nie ma w niej ani odrobiny mojej zasługi. Z tą szkołą malowania to przesadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Nie, wiem wiem, że to już fabryczny odlew . Ale trzeba przyznać, że świetnie im wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Faktycznie będzie szybki warsztat. Dwa tygodnie i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Faktycznie będzie szybki warsztat. Dwa tygodnie i po sprawie. A my Krzychu z naszymi czwóreczkami na przyszły rok skończymy Piotrek czekam na malowanko puki co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Luxtorpeda - zaiste expresowe tempo. Ach gdybym miał czas na lepienie. Czekam na malunki - będzie na kim się wzorować. Myślę że moim następnym nabytkiem w 1:35 będzie właśnie ISU-152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Września 2012 Autor Share Napisano 24 Września 2012 Lufka już na miejscu.Ostatnia fotka przed podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Na ostatnim zdjęciu to gdybym nie wiedział jaki jest postęp prac to bym pomyślał że już jest po bazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi