kubisz Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Kolejny na półkę, numer 34. M1151A1 w/B1 używany przez US Army w Iraku. Model to zbieranina pomysłów z wielu zdjęć. Chciałem pokazać potęgę tak wyposażonego Humvee No i chciałem wykorzystać okazję do zamontowania elementów, których nie miał do tej pory żaden model w mojej kolekcji (Ibis Tek FPB, Rhino, Duke, Frag 7). Oznaczenia fikcyjne, ale po prostu spodobały mi się kalkomanie zestawowe. Teraz widzę, że całkowicie zapomniałem o antenie. Dorobię i pstryknę fotkę na dowód Składniki: - model - baza: Academy (13415) M1151 Enhanced Capacity Armament Carrier, - waloryzacja i anteny: Voyager Model (PE35422) Modern USMC HUMVEE M1151 w/IED, - koła: DEF Model (DW35002) HMMWV MT-R Sagged Wheel Set, - wyposażenie dodatkowe: DEF Model (DM35008) US Humvee Stowage + MT tire set, - zderzak Ibis Tek i Rhino: Bronco Models (CB35092) M1114 Up-armored HA (Heavy) Tactical Vehicle. WARSZTAT Edytowane 22 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Jak wspomniałem na Forum- ten model był dla mnie inspiracją i przekonał mnie do wersji M1151. Fantastyczne detale, super suchy pędzel (niedościgniony wzór), perfekcyjne wykonane monstrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Bardzo fajnie wykonany model. Koła zakurzone nie za bardzo i tak akuratnie . Wg. mnie chyba troszkę za mało pyłu pustynnego na tyle a zwlaszcza troszkę za nowe te kartony - białe jak z fabryki . Ale wrażenie model robi dobre i mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Ładnie wyglądający model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Dużo odpowiedzi - widać gdzie są wszyscy miłośnicy humvee ;) Model świetny - moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Dzięki za opinie Makinen - przesadzasz z tą perfekcją, ale cieszę się, że się podoba Dużo odpowiedzi - widać gdzie są wszyscy miłośnicy humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Gdybym miał wybrać który z twoich Młotków jest najlepszy chyba bym się nie zdecydował, aż i mnie na niego ochota bierze . Kolejny świetny model gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Października 2012 Autor Share Napisano 16 Października 2012 Dzięki, Daniel Co do ochoty - mam nadzieję, że Ci nie minie. Zapraszam na forum HUMVEE jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 Te samochody to relikwie w wojsku i w wojnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Te samochody to relikwie w wojsku i w wojnach-komentarz wniósł niesamowicie wiele w światopogląd Kolegów na tym forum...Sam model jak zwykle wykonany z klasą,choć jakby był styrany nieco bardziej zyskałby na wyglądzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Wygląda na bardzo zadbanego, ma w sobie coś co nie pozwala oderwać wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Te samochody to relikwie w wojsku i w wojnach Ciekawe a na jakiej podstawie wysnuwasz takie tezę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi