piotrkur Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 jak dla mnie jest ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Dobrze jest. Jedziesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Listopada 2012 Autor Share Napisano 29 Listopada 2012 Zaatakowałem model jasnym filtrem Humbrolla oraz transparentnym białym. Myślę, że jest już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Jest o wiele lepiej Konrad. Myślę,że po prostu nie jesteśmy przyzwyczajeni do 4-kolorowego kamo i dla tego wydaje nam się dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Listopada 2012 Autor Share Napisano 30 Listopada 2012 Jest o wiele lepiej Konrad. Myślę,że po prostu nie jesteśmy przyzwyczajeni do 4-kolorowego kamo i dla tego wydaje nam się dziwne. Albo do mojego partactwa modeli Jeszcze trochę filtrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Partactwa modeli... proszę cię nie wciskaj kitu A szczerze powiedziawszy to tamten kamuflaż mi się podobał... ale ten jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Konrad co ty fandzolisz chopie. Bardzo mi się podoba to twoje malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 Ta jasne. Prawie już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Witam! Nie powiem, ładnie to wygląda....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Jeżeli mogę coś powiedzieć to troszkę by można zróżnicować kolor brudzenia - choć pewno to ma być piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Nie narzekać Konradzie bo całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 Tak właściwie to mi się podoba. No właśnie ma to być piach więc raczej nie będę różnicował więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 A jak dla mnie zbyt mocno go sponiewierałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2012 A jak dla mnie zbyt mocno go sponiewierałeś... Kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Kwestia gustu. Dokładnie tak..ale tak poza tym- jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Z plaży wyjechał xD Pikny szkrabek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Konrad, bardzo fajnie wyszedł. Po wymalowaniu camo, miałem trochę obiekcji, co do brązowego (za ciemny/czekoladowy) i zielonego (za bardzo "wyblakły", mało nie wiem jak to nazwać - soczysty, wyrazisty?). Po filtrach i innych zabiegach wygląda fajnie. Przeglądałem fotki "muzealnego" japońskiego sprzętu i faktycznie niektóre mają takie same kolory jak Twój. Zwłaszcza ten najjaśniejszy kolor trafia w moje przekonanie o japońskim camo. Ja przy następnym japońcu pobawię się primerami Vallejo. Odnośnie brudzenia, to mnie osobiście przekonuje, zwłaszcza iż klimaty pacyficznego plażowego piasku, nie dają zbyt wielkiej możliwości urozmaicenia brudzenia. Mnie "pacyfiki" dobrze brudzi się migowymi pigmentami: sand i gulf war czy jakoś tak. Jak dla mnie prima sort. PS. Edytowałem, bo coś klawiatura zjada mi "O" i musiałem je dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Dziękuję za opinie. Warsztat zamykam, model trafia na Allegro. Niestety nie mam już czasu, pieniędzy i nerwów na modelarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 A cóż to za nowy pomysł? Przecież tank wygląda bardzo zgrabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Podjąłem już decyzje, warsztat spakowałem i umieściłem w piwnicy, być może kiedyś powrócę do lepienia jak na razie jak wspomniałem wyżej nie mam chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 A cóż to znowu za pomysł? Zrób sobie wakacje do Świąt, walnij kilka browców, a z Nowym rokiem do roboty. Każdy czasem musi trochę odpocząć. Ale nie każ nam za długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Tak to już w życiu bywa, że przychodzi taka chwila, kiedy myślisz: "mam to gdzieś". Ale z drugiej strony, jeżeli mieliśmy z tego frajdę, to najlepiej zrobić tak: Zrób sobie wakacje do Świąt, walnij kilka browców, a z Nowym rokiem do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Niestety Panowie ale jak wspomniałem definitywnie kończę, od miesiąca nic nie lepiłem, nie mogę tak patrzeć na ten warsztat na którym nic nie robię. Wszystkie projekty musiałem sprzedać a dalej mam kłopoty finansowe. Nie wyciągnę dalej. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi