Arkady-72 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Dawno temu kupiony w Martoli, prosto z pudła. Hamerykancki. Po długich bojach udało mi się go skończyć dzisiaj. Zapewne nie bez błędów merytorycznych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziabik Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nie jestem i nigdy nie byłem "okrętowcem" ale jestem po prostu zachwycony-piękny model.Czyściutko sklejony a malowanie i cała reszta nie pozwala oderwać oczu.Super i jeszcze raz super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted October 27, 2012 Super Moderator Share Posted October 27, 2012 Bardzo fajny Miło się na niego patrzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljazz Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Przyjemnie się ogląda, gratulacje kawał dobrej modelarskiej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Bardzo ładnie się prezentuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Eee tam błędy są czy nie. Ważne że fajnie wyszło i dało radochy. Oby nigdy kleju nie zabrakło i zawsze było coś do sklejania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruderigo Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Za nowoczesnymi okrętami raczej nie przepadam, ale Twojego Lassen'a oglądam z największą przyjemnością! Wspaniały wykon - jak rzekłby juror znanego programu telewizyjnego. A co do błędów...ja tam błędów NIE WIDZĘ Gratuluję i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROMAN Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Z pięknie wykonanymi modelami jest jak z babami. Ich niebanalna uroda przyćmiewa często ich "merytorykę". Podobnie tutaj, widzę piękny model, a błędy? Nawet jak są to skrzętnie ukryte Piękny model, gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekP Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Łał łał uwielbiam współczesne okręty a ten super. Pogratulować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Wowwww Arkady wrócił i to z jakim modelem Co prawda to nie moja działka ale cieszy oko. Cześć podwodna trochę za słabo styrana w porównaniu do nawodnej. Ogólne wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhayader Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Świetnie wygląda! Bardzo podoba mi się cieniowanie. Szkoda, że nie załapałem się na warsztat, bo mam takiego samego w szafie i byłoby od kogo ściągać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady-72 Posted October 30, 2012 Author Share Posted October 30, 2012 Świetnie wygląda! Bardzo podoba mi się cieniowanie. Szkoda, że nie załapałem się na warsztat, bo mam takiego samego w szafie i byłoby od kogo ściągać Nie prowadziłem nigdzie warsztatu tego modelu. Model jest pracochłonny z uwagi na konstrukcję każdej nadbudówki i kominów z osobnych ścianek, które po sklejeniu wymagały sporo szpachlowania i potem szlifowania. Poza tym wszystko cacy. Dzięki za komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamt1971 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 No muszę przyznać dałeś dużo pracy i siebie w wykonanie tego modelu możesz być z siebie dumny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazello Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 rewelacyjnie pocieniowany. Czysciutki. Brakuje mi troche takielunku, jakichs tam linek, ale moze on nie posiadal. Nie znam sie na okretach, a wspolczesne to juz zupelnie dla mnie sa jakies takie.... nijakie. Model baaardzo mi sie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Trafiłem tak przypadkiem, ale było warto. Cieniowanie rewelacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisklak Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Świetny model tak zrobiony że na fotkach wydaje się być przeogromny. GRATULUJE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Wszystko już napisano. Więc pozostaje pogratulować ukończenia modelu. Świetna robota i przyjemność dla oczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Bardzo piękny kawał okrętu, a czy z błędami merytorycznymi czy nie? Zmartwienie producenta. Model ogląda się wspaniale! Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Śliczny, pogratulować, wreszcie ktoś skleił moje ulubione współczesne pływadło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał15 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Fajny jak na model z pudła wydaję się być zrobiony bardzo dokładnie i przez to świetnie się prezentuję. Więcej takich ;) Pozdrawiam Michał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macisso Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Cześć. Przyznaję że na model patrzę z wypiekami na twarzy. Świetnie sklejony, ale malowanie to już totalna profeska. Wygląda jak prawdziwe pływadło co dla mnie jest wyznacznikiem udanego modelu. Brawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
no.tips Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Fantastycznie pomalowany. Jak żywy !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Arkady, rewelacja! Woda to nie mój żywioł, ale ten model jest po prostu piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Aubrey Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jedno z lepszych malowań jakie widziałem w życiu.Tak mi się spodobał że następny okręt w moim warsztacie będzie USS New York z Bronco.Właśnie przez ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kula5nw Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 super, podoba się i to jak.....nieprzesadzony, rdza -jej zacieki- miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts