Skocz do zawartości

USS "Lassen" DDG-82 Trumpeter 1/350

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dawno temu kupiony w Martoli, prosto z pudła. Hamerykancki. Po długich bojach udało mi się go skończyć dzisiaj. Zapewne nie bez błędów merytorycznych.

USSLassen015.jpg

USSLassen004.jpg

USSLassen002.jpg

USSLassen011.jpg

USSLassen006.jpg

USSLassen012.jpg

USSLassen008.jpg

USSLassen007.jpg

USSLassen005.jpg

USSLassen001.jpg

Napisano

Nie jestem i nigdy nie byłem "okrętowcem" ale jestem po prostu zachwycony-piękny model.Czyściutko sklejony a malowanie i cała reszta nie pozwala oderwać oczu.Super i jeszcze raz super

Napisano

Eee tam błędy są czy nie. Ważne że fajnie wyszło i dało radochy. Oby nigdy kleju nie zabrakło i zawsze było coś do sklejania

Napisano

Za nowoczesnymi okrętami raczej nie przepadam, ale Twojego Lassen'a oglądam z największą przyjemnością! Wspaniały wykon - jak rzekłby juror znanego programu telewizyjnego.

A co do błędów...ja tam błędów NIE WIDZĘ

Gratuluję i pozdrawiam!

Napisano

Z pięknie wykonanymi modelami jest jak z babami. Ich niebanalna uroda przyćmiewa często ich "merytorykę". Podobnie tutaj, widzę piękny model, a błędy? Nawet jak są to skrzętnie ukryte

Piękny model, gratulacje.

Napisano

Wowwww Arkady wrócił i to z jakim modelem Co prawda to nie moja działka ale cieszy oko. Cześć podwodna trochę za słabo styrana w porównaniu do nawodnej. Ogólne wrażenie

Napisano
Świetnie wygląda!

Bardzo podoba mi się cieniowanie. Szkoda, że nie załapałem się na warsztat, bo mam takiego samego w szafie i byłoby od kogo ściągać

Nie prowadziłem nigdzie warsztatu tego modelu. Model jest pracochłonny z uwagi na konstrukcję każdej nadbudówki i kominów z osobnych ścianek, które po sklejeniu wymagały sporo szpachlowania i potem szlifowania. Poza tym wszystko cacy. Dzięki za komentarze.

Napisano

rewelacyjnie pocieniowany.

Czysciutki.

Brakuje mi troche takielunku, jakichs tam linek, ale moze on nie posiadal.

Nie znam sie na okretach, a wspolczesne to juz zupelnie dla mnie sa jakies takie.... nijakie.

Model baaardzo mi sie podoba.

• 2 weeks later...
Napisano

Cześć.

Przyznaję że na model patrzę z wypiekami na twarzy. Świetnie sklejony, ale malowanie to już totalna profeska. Wygląda jak prawdziwe pływadło co dla mnie jest wyznacznikiem udanego modelu. Brawa

• 3 months later...
Napisano

Jedno z lepszych malowań jakie widziałem w życiu.Tak mi się spodobał że następny okręt w moim warsztacie będzie USS New York z Bronco.Właśnie przez ciebie.