Arkady-72 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Dawno temu kupiony w Martoli, prosto z pudła. Hamerykancki. Po długich bojach udało mi się go skończyć dzisiaj. Zapewne nie bez błędów merytorycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Nie jestem i nigdy nie byłem "okrętowcem" ale jestem po prostu zachwycony-piękny model.Czyściutko sklejony a malowanie i cała reszta nie pozwala oderwać oczu.Super i jeszcze raz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Października 2012 Super Moderator Share Napisano 27 Października 2012 Bardzo fajny Miło się na niego patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Przyjemnie się ogląda, gratulacje kawał dobrej modelarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Bardzo ładnie się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Eee tam błędy są czy nie. Ważne że fajnie wyszło i dało radochy. Oby nigdy kleju nie zabrakło i zawsze było coś do sklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Za nowoczesnymi okrętami raczej nie przepadam, ale Twojego Lassen'a oglądam z największą przyjemnością! Wspaniały wykon - jak rzekłby juror znanego programu telewizyjnego. A co do błędów...ja tam błędów NIE WIDZĘ Gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Z pięknie wykonanymi modelami jest jak z babami. Ich niebanalna uroda przyćmiewa często ich "merytorykę". Podobnie tutaj, widzę piękny model, a błędy? Nawet jak są to skrzętnie ukryte Piękny model, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekP Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Łał łał uwielbiam współczesne okręty a ten super. Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Wowwww Arkady wrócił i to z jakim modelem Co prawda to nie moja działka ale cieszy oko. Cześć podwodna trochę za słabo styrana w porównaniu do nawodnej. Ogólne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Świetnie wygląda! Bardzo podoba mi się cieniowanie. Szkoda, że nie załapałem się na warsztat, bo mam takiego samego w szafie i byłoby od kogo ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkady-72 Napisano 30 Października 2012 Autor Share Napisano 30 Października 2012 Świetnie wygląda! Bardzo podoba mi się cieniowanie. Szkoda, że nie załapałem się na warsztat, bo mam takiego samego w szafie i byłoby od kogo ściągać Nie prowadziłem nigdzie warsztatu tego modelu. Model jest pracochłonny z uwagi na konstrukcję każdej nadbudówki i kominów z osobnych ścianek, które po sklejeniu wymagały sporo szpachlowania i potem szlifowania. Poza tym wszystko cacy. Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 No muszę przyznać dałeś dużo pracy i siebie w wykonanie tego modelu możesz być z siebie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 rewelacyjnie pocieniowany. Czysciutki. Brakuje mi troche takielunku, jakichs tam linek, ale moze on nie posiadal. Nie znam sie na okretach, a wspolczesne to juz zupelnie dla mnie sa jakies takie.... nijakie. Model baaardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Trafiłem tak przypadkiem, ale było warto. Cieniowanie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisklak Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Świetny model tak zrobiony że na fotkach wydaje się być przeogromny. GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Wszystko już napisano. Więc pozostaje pogratulować ukończenia modelu. Świetna robota i przyjemność dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Bardzo piękny kawał okrętu, a czy z błędami merytorycznymi czy nie? Zmartwienie producenta. Model ogląda się wspaniale! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Śliczny, pogratulować, wreszcie ktoś skleił moje ulubione współczesne pływadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Fajny jak na model z pudła wydaję się być zrobiony bardzo dokładnie i przez to świetnie się prezentuję. Więcej takich ;) Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Cześć. Przyznaję że na model patrzę z wypiekami na twarzy. Świetnie sklejony, ale malowanie to już totalna profeska. Wygląda jak prawdziwe pływadło co dla mnie jest wyznacznikiem udanego modelu. Brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Fantastycznie pomalowany. Jak żywy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Arkady, rewelacja! Woda to nie mój żywioł, ale ten model jest po prostu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack Aubrey Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Jedno z lepszych malowań jakie widziałem w życiu.Tak mi się spodobał że następny okręt w moim warsztacie będzie USS New York z Bronco.Właśnie przez ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kula5nw Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 super, podoba się i to jak.....nieprzesadzony, rdza -jej zacieki- miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi