Mirek66 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Witam , po wielu trudach model skończony zapewne można by było go jeszcze męczyć ale jak dla mnie uzyskałem to co chciałem i wstawiam go do galerii. Jak zwykle zapraszam do wyrażania swoich opinii na temat mojej pracy . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Bardzo fajnie wyszedł.Podoba mi się ten kontrast w malowaniu czołgu i dodatkowych paneli bocznych oraz segmentem pancerza przedniego. Kurzenie też wyszło bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Ładna maszyna, choć nie jestem fanem współczesnej pancerki. Bardzo podoba mi się efekt jaki uzyskałeś na bocznych panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Października 2012 Autor Share Napisano 29 Października 2012 Dziękuję koledzy za opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Ekstra W takich pojazdach zawsze bardzo fajnie wyjdzie wspomniany kontrast pomiędzy ciemnym malowaniem całości (oczywiście odpowiednio i gustownie - tak jak w tym modelu - przykurzonym) z piaskowymi elementami dopancerzenia. Sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Kolejny świetnie wykonany model w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Extra model Ci wyszedł podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Mirek co ja tu dużo będę gadał. Klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Piękny model pięknego czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Powojenna pancerka to nie mój świat ale model bardzo mi się podoba model. Fajnie wygląda kontrast między górą a bocznymi panelami. Kawał porządnej roboty. Jaką farbą malowałeś twarze figurantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Października 2012 Autor Share Napisano 30 Października 2012 Podziekował koledzy serdecznie templess całe figurki malowałem Vallejo buziaki flash i potem trochę czerwieni ale było za mocno to przegiąłem w drugą stronę są na fotkach przy żółte ale w realu nie tak rażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 O zesz TY! Z kakoj litieratury korzystal a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Witam. Model wygląda super. Coraz bardziej podobają mi się Challenger-y. Chyba sobie kiedyś będę musiał takiego zrobić. W twoim modelu najbardziej podoba mi się malowanie i brudzenie. Wygląda bardzo realistycznie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Witam! PKP i tyle z mojego komentowania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Podziękował koledzy literatura to zbierane przez długi czas fotki w sieci oraz podglądanie jak robią lepsi takie modele . Co do modelu jest poprawny ale wymaga naprawdę dużego nakładu pacy gdyż tylną płytę kadłuba trzeba praktycznie przebudować całą no i kosz raczej też , ale jak się uda to sie nie patrzy potem na czas włożony w pracę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi