Robert Ostrowski Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Takiego cudaka lepie w podkładzie gotowy do malunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Wszelki duch... Ale temat świetny, tylko co to za zgłoszenie warsztatu pod koniec, bez ujawnienia schematu malowania i takich tam. Z pudła robisz? Na razie mi się podoba, tym bardziej, że lubię te monster-wariacje z rodowodem od 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Listopada 2012 Autor Share Napisano 9 Listopada 2012 Warsztatu nie było bo i nie bardzo było co pokazywac,spasowanie słabe kupa szpachli ,model z pudła ,podwieszenia na maxa a malowanie z Kubinki 1994 o takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 co do szpachli to mogę powiedzieć ,ze po moich przymiarkach najgorzej jest we fragmentach skrzydło-kadłub oraz "żądło"-ogon. Ciekaw jestem doboru kolorów bo Su-34 to niezły zgryz,modele często widywane w kolorach z czapy. A z Akan-em nie tak łatwo u nas niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Tu masz trochę malowań: http://www.airplane-pictures.net/search.php?p=su-34&Submit=Search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Rozwala mnie zdjęcie na 3 odsłonie w pakiecie qalimara - laska z wózkiem. Robert zrób taką dioramę, jak chcesz to Ci do tego wózka zrobię kółka i okulary dla dziuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 taaa. a goście są tak przejęci ,że oboje pchają wędzidło w przeciwnych kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Dzieki Panowie ale niestety malowania ja nie wybieram jest to co na pudle a farby dobralem z instrukcji nie wnikając za specjalnie czy poprawne Pactra A43 ,A 141 i A 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 http://acecombatskies.com/topic/13225-picture-request-su-32-strike-flanker-mercenary/ http://www.mars.slupsk.pl/fort/sukhoi/default.htm Jak odpalę mojego kompa to jeszcze coś dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Roberto ale wybrałeś , bardzo ciekawa konstrukcja. A jeśli chodzi o emalie pudełkowe to nie nie są poprawne. Najprędzej przybliżonym kolorem będą autentyki z palety MM no i samemu musisz pokombinować, ale nie powiem najciekawsze malowanie. Szkoda, że nie ma w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Roberto ale wybrałeś , bardzo ciekawa konstrukcja. A jeśli chodzi o emalie pudełkowe to nie nie są poprawne. Najprędzej przybliżonym kolorem będą autentyki z palety MM no i samemu musisz pokombinować, ale nie powiem najciekawsze malowanie. Szkoda, że nie ma w 1/48 To nie ja wybierałem model i malowanie ,przeliczylem to co daje Italka na Pactre i tak chyba wymaluje chyba ze mi podasz inne ,jutro mam zamiar kłaść kolor na spód bo czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Flanker Medium Blue 2131 ten będzie podstawowy, na spód i górę, ciemniejszą mieszałem z dodatkiem ciemniejszej niebieskiej do 2131, szary to to już kombinacja fs36375 rozjaśniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 zmalowany tymi farbami Pactra A43 ,A 141 i A 85,pewnie są nie odpowiednie ale już tak zostanie ,schemat z instrukcji,musze podmalowac w dwóch miejscach bo farba odeszła razem z taśmą ,muszę chyba do surfacera wrócić bo to już drugi przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 No Roberto bombastycznie. Tak jak zaznaczyłem najładniejsze kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 dzieki Smialus zrobiłem wypłowienia ,kolory na fotach zwalone bo przy energooszczedniej żarówie ,mam nadzieje że jakoś to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Wygląda, jakbyś dwa modele robił, pierwsze fotki bardziej wpadają w te niebieskie klimaty. Malowanko mi się podoba technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Kolory wydają się nieco pastelowe, ale sam warsztat, preshading i wypłowienia, naprawdę pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 na pierwszych fotach bliższe temu co jest na modelu,spoko do galeri bedą dobre dzieki Panowie za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 malowanie efektowne, ale jeżeli ma to być egzemplarz ten co na wieku pudełka to barwy zupełnie nie trafione, krąży w sieci dużo zdjęć egzemplarza "43" i barwy z pudełka są bardzo bliskie oryginałowi, w przeciwieństwie do tych podanych w instrukcji... (pomijam fakt że praktycznie każdy Su-32 /-34 jest nieco inaczej pomalowany). pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Listopada 2012 Autor Share Napisano 20 Listopada 2012 Osłony pomaziane na biało ,zostały jeszcze na skrzydłach i okrągła na garbie ale to juz kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Naprawdę ładnie to wygląda na tym etapie. Robisz ją dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Listopada 2012 Autor Share Napisano 20 Listopada 2012 Robisz ją dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 No to widzę kryzys dosięgnął nawet budżetówki Niemniej model super i oczekuję nie gorszego finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Listopada 2012 Autor Share Napisano 21 Listopada 2012 Takie to czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 No to widzę kryzys dosięgnął nawet budżetówki No, taka prawda . Grubo to mają jeszcze tylko ci co są "na górze", ale też płaczą Robert świetna robota czekamy na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi